Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τι συμβαίνει κάτω από αυτό το Toyota Supra (+vid)

Ελλάδα 11:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τι συμβαίνει κάτω από αυτό το Toyota Supra (+vid)

ΝΕΑ

Δείτε τι συμβαίνει κάτω από αυτό το Toyota Supra (+vid)

ΝΕΑ

Με τις κάμερες να γίνονται μικρότερες και πιο εξελιγμένες, παρέχουν λήψη γωνιών που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Ο Petrolhead και YouTuber Matt Mikka του Warped Perception ενεργοποιούν τη GoPro Hero 9 ανάμεσα στα ελαστικά, στην κοιλιά της Toyota Supra.

Advertisement
Advertisement

Διακρίνουμε την τρέλα των ελαστικών μέσα από την κάμερα, οι απίστευτες εικόνες συνεχίζονται αφού βλέπουμε τη συμπεριφορά του πέλματος του ελαστικού σε σύγκριση με το πλευρικό τοίχωμα.

Ενώ είμαστε εναντίον τέτοιων ενεργειών σε δημόσιους δρόμους, να σας πούμε πως ο Mikka είχε μερικούς φίλους μαζί του προκειμένου να κλείσουν για λίγο την κυκλοφορία κατά την διάρκεια αυτών των δοκιμών. Σαφώς μια ανώμαλη επιφάνεια ταλαιπωρεί τα ελαστικά όπως βλέπουμε εδώ, το πέλμα του ελαστικού όμως δεν παραμορφώθηκε τόσο πολύ όσο θα περιμέναμε υπό το τεράστιο φορτίο που του ζητήθηκε κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου drift.

H κάμερα GoPro παρέμεινε ασφαλής και αξιόπιστη καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας. Επίσης απολαύσαμε και μια δεύτερη γωνία κάτω από το αυτοκίνητο κοιτάζοντας τους πίσω τροχούς. Γνωρίζουμε ότι η προβολή εικόνων από την κοιλιά ενός αυτοκινήτου δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στον κόσμο, αλλά το να βλέπεις τα εξαρτήματα της ανάρτησης και το σύστημα μετάδοσης κίνησης υπό φορτίο ήταν σίγουρα ένα αξιοθέατο.

Advertisement
Advertisement

Ο Matt Mikka είπε ότι σίγουρα θα ήταν ανοιχτός στη συνεργασία με τους οδηγούς και τις ομάδες της Formula Drift προκειμένου να αποκαλύψει και μια άλλη διαφορετική οπτική από τις δυνατότητες ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Οι δυνατότητες της κάμερας δεν παύουν ποτέ να μας εκπλήσσουν με τις απίστευτες γωνίες και καταστάσεις που μπορούν να συλλάβουν.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ένα Cupra με αύρα από Toyota Supra!

Toyota Supra: Έρχεται και με χειροκίνητο κιβώτιο

Advertisement

Ακούστε πώς κάνει αυτή η Toyota Supra… (video)

 

 

Advertisement