Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πώς κατέληξε μια ανούσια επίδειξη (+ Video)

Ελλάδα 20:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πώς κατέληξε μια ανούσια επίδειξη (+ Video)

ΝΕΑ

Δείτε πώς κατέληξε μια ανούσια επίδειξη (+ Video)

ΝΕΑ

Κάτι η ηλικία, κάτι η απειρία, κάτι η ανάγκη για αυτοπροβολή και οι συνέπειες είναι δεδομένες…

Advertisement
Advertisement

Στην πολιτεία της Τζόρτζια, στις ΗΠΑ, οι καταστάσεις μπορούν να στραβώσουν πολύ άσχημα κάποιες φορές. Αυτό το κατάλαβε με τον πιο πειστικό τρόπο ένας νεαρός ο οποίος θέλησε να… αφήσει το στίγμα του στον δρόμο.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός ενός μαύρου Ford F-150 κινούταν σε δρόμο της πόλης και θέλησε να δείξει τι μπορεί να κάνει με αυτό. Σε μια διασταύρωση άρχισε να κάνει «ντόνατς» προκαλώντας αναταραχή στους παρευρισκόμενους.

Επηρμένος από τις… ικανότητες του και την ανάγκη για αυτοπροβολή συνέχισε τη δράση του μέχρι που το ογκώδες pickup άρχισε να πλησιάζει επικίνδυνα στα παρακείμενα ακινητοποιημένα στο φανάρι οχήματα και τους περαστικούς.

Advertisement
Advertisement

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έφτασε στο σημείο περιπολικό και ο αστυνομικός κάλεσε τον οδηγό να σταματήσει. Αυτός, βλέποντάς τον, προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς τον κόσμο που είχε μαζευτεί στο σημείο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη iamtaiboogie (@iamtaiboogie)

Advertisement

Οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση για να αποφύγουν το αυτοκίνητο που ερχόταν καταπάνω τους. Όμως, τρεις από αυτούς δεν πρόλαβαν με αποτέλεσμα να τους χτυπήσει και να τραυματιστούν.

Advertisement

Όταν ο οδηγός του Ford F-150 πέρασε ανάμεσα από το πλήθος τον ακολούθησε ο αστυνομικός και έπειτα από σύντομη καταδίωξη έστρεψε το περιπολικό, ένα Dodge Charger, προς την αριστερή πλευρά του pickup, παρεκτρέποντάς το από την πορεία του και ακινητοποιώντας το.

Ο αστυνομικός συνέλαβε τον νεαρό οδηγό ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες της απερίσκεπτης πράξης του. Το σχετικό βίντεο από το συμβάν και τη σκηνή της σύλληψης ανήρτησε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης με το όνομα @iamtaiboogie και μπορούμε να δούμε την κατάληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνέλαβαν 10χρονο επειδή έκανε τα τσίσα του στο ΙΧ της μαμάς
Τον κυνήγησε η αστυνομία και ζήτησε τη… μαμά του (+video)
Στις ΗΠΑ δεν παίζεις με την αστυνομία (+video)

Advertisement