Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πως η Tesla βγάζει από τη μύγα ξύγκι

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πως η Tesla βγάζει από τη μύγα ξύγκι

ΝΕΑ

Δείτε πως η Tesla βγάζει από τη μύγα ξύγκι

ΝΕΑ

Διαρκώς νέους και μάλλον περίεργους τρόπους εφευρίσκει η Tesla για να παίρνει λεφτά από τους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

Η νέα τάση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία που θέλει πολλές υπηρεσίες και λειτουργίες να «αγοράζονται» με το μήνα, φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια. Και πρωτοπόρος είναι και εδώ η Tesla, η οποία, όπως συνηθίζει, το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Για τους νέους αγοραστές των αυτοκινήτων της, προσφέρει δωρεάν το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης. Μόνο που από εδώ και πέρα, στα “ψιλά” γράμματα, αναφέρεται ότι το δωρεάν της υπόθεσης είναι για 8 χρόνια και μετά θα αρχίσει να χρεώνεται με το μήνα.

Η εταιρία έχει δύο συστήματα ψηφιακής διασύνδεσης στο αυτοκίνητό της. Το Standard που περιλαμβάνει ένα κλασικό σύστημα navigation. Και το Premium, το οποίο προσθέτει ζωντανή παρακολούθηση της κυκλοφορίας, streaming μουσικής, έναν ενσωματωμένο browser για περιήγηση στο διαδίκτυο, video streaming και το σύστημα Sentry Mode για παρακολούθηση με τις κάμερες.

Advertisement
Advertisement

Το Standard σύστημα είναι δωρεάν ενώ το Premium ήδη χρεώνεται με 9,99 δολάρια το μήνα συν φόρους ή 99 δολάρια το χρόνο. Τώρα, με τα νέα δεδομένα, η έκδοση Standard παραμένει δωρεάν για 8 χρόνια και μετά αρχίζει και αυτή να χρεώνεται με το μήνα.

Βέβαια οι οδηγοί μπορούν εύκολα να κάνουν την δουλειά τους με τα κινητά τους τηλέφωνα, όμως αυτή η πρακτική δείχνει ξεκάθαρα προς τα που πηγαίνουν τα πράγματα στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement

Και η Tesla σε όλους τους τομείς είναι ο καλύτερος τρόπος για να βλέπει κανείς σε «πρώτη προβολή» όλα όσα θα έρθουν στην καθημερινότητά μας σε λίγα χρόνια. Τότε που εκτός από αυτοκίνητο θα αγοράζεις και υπηρεσίες, με «ρήτρες αναπροσαρμογής» και διάφορες έξτρα χρεώσεις που μπορεί να προκύπτουν ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τις ανάγκες του κατασκευαστή. Είστε έτοιμοι για ένα τέτοιο μέλλον στα αυτοκίνητα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί ενοχλούν τους Γερμανούς οι πλευρικές κάμερες των Tesla;
Τι περιμένουν χιλιάδες Tesla στη Σαγκάη; (+video)
Σκληρό ντέρμπι μεταξύ Volkswagen και Tesla

Advertisement