Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρακάρισμα νταλίκας με αγροτικό (+video)

Ελλάδα 3:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρακάρισμα νταλίκας με αγροτικό (+video)

ΝΕΑ

Τρακάρισμα νταλίκας με αγροτικό (+video)

ΝΕΑ

Mερικές φορές είναι να απορείς πως γίνεται να συμβαίνουν τόσο ανόητα ατυχήματα που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να είχαν αποφευχθεί.

Advertisement
Advertisement

 

Καθημερινά το Διαδίκτυο κατακλύζεται από εικόνες και video με ατυχήματα κάθε είδους και “έμπνευσης”. Όμως αυτό που καταγράφηκε στον αυτοκινητόδρομο Ι 35 στη Μινεσότα των ΗΠΑ είναι πραγματικά εκτός κάθε λογικής.

Όπως βλέπουμε στο video από κάμερα παρακολούθησης της κίνησης στον αυτοκινητόδρομο, ένα Chevrolet Silverado το οποίο λίγο πιο πριν είχε χτυπήσει ένα ελάφι και είχε ενεργοποιηθεί ο αερόσακος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί.

Advertisement
Advertisement

Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν μία γυναίκα με την εγγονή της, οι οποίες καταφέρνουν να βγουν από αυτό και να σταθούν στην άκρη του δρόμου.

Για αρκετά λεπτά τα αυτοκίνητα φθάνουν στο σημείο και καταφέρνουν σχετικά εύκολα να αποφύγουν το ακινητοποιημένο όχημα, μιας και το σημείο έχει αρκετή ορατότητα ενώ και η κίνηση δεν είναι ιδιαίτερα πυκνή.

Αυτό όμως δεν έγινε με ένα μεγάλο μαύρο φορτηγό, το οποίο ήρθε και έπεσε με δύναμη και χωρίς καθόλου φρενάρισμα πάνω στο pick-up. H σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και το αυτοκίνητο παρασύρεται στην άκρη του δρόμου, αρπάζοντας παράλληλα και φωτιά.

Advertisement

Το περιστατικό παραμένει ανεξήγητο για την αστυνομία, καθώς ο οδηγός του φορτηγού είχε όλη την ευχέρεια να αποφύγει το σταματημένο αυτοκίνητο. Προφανώς ήταν με κάτι άλλο απασχολημένος, πιθανόν με το κινητό του τηλέφωνο, καθώς δεν φαίνεται να αντιδρά ούτε καν την τελευταία στιγμή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκαριστικό ατύχημα σε ανάβαση στην Αυστρία (+video)
Ένα τρελό ατύχημα, που το λες και παρκάρισμα (+video)
WRC 2022 Ράλι Κροατίας 2022: Ατύχημα και εγκατάλειψη για τον Adrien Fourmaux (+video)