Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο προτάσεις από την Gazoo Racing για το νέο Toyota GR 86

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο προτάσεις από την Gazoo Racing για το νέο Toyota GR 86

ΝΕΑ

Δύο προτάσεις από την Gazoo Racing για το νέο Toyota GR 86

ΝΕΑ

Το τμήμα Gazoo Racing δεν έχει χάσει καθόλου χρόνο προκειμένου να δώσει τις δικές του προτάσεις πάνω στη νέα Toyota GR 86, μια πιο μετριοπαθή και μια πιο ακραία.

Advertisement
Advertisement

Πολλά από αυτά τα αξεσουάρ παρουσιάστηκαν στο GR Parts Concept που είδαμε για πρώτη φορά στα μέσα Ιουνίου.

Η Gazoo Racing επεμβαίνει δυναμικά στο νέο Toyota GR 86 και προτείνει δύο περιπτώσεις βελτίωσης για τους ενδιαφερόμενους, που έχουν να κάνουν τόσο με την εμφάνιση, όσο και με την απόδοση και τις επιδόσεις. Στο μπροστινό μέρος της πιο ακραίας από τις δύο, βρίσκουμε ένα μεγάλο splitter και διάφορες πινελιές από ανθρακονήματα, μια διαμόρφωση που σύμφωνα με τη Gazoo Racing, αυξάνει σημαντικά την κάθετη δύναμη του μπροστινού μέρους. Πάνω από τη μάσκα, στο καπώ, βρίσκουμε αεραγωγό για την απαγωγή θερμότητας του κινητήρα, ενώ έχουμε και αντίστοιχα ανοίγματα στα φτερά πάνω  από τους εμπρός τροχούς. Η εμφάνιση του αυτοκινήτου έχει αλλάξει δραματικά με την αύξηση του πλάτους κατά 43 χιλιοστά, όπως φαίνεται και στις σχετικές εικόνες. Οι αλλαγές συνεχίζονται χαμηλά, κάτω από τις πλευρές και περιλαμβάνουν ογκωδέστερα μαρσπιέ, ενώ και οι ζάντες είναι με πολύ εντυπωσιακό φινίρισμα και ξεχωριστή σχεδίαση.

Έχουν διάμετρο 19 ιντσών και είναι σφυρήλατες. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις αλλαγές στο πίσω μέρος όπου εντοπίζουμε μεγάλο διαχύτη και αεροτομή από ανθρακόνημα, καθώς ένα μοναδικό σύστημα εξάτμισης σχεδιασμένο για τη βελτίωση της απόδοσης. Όσον αφορά το δεύτερο πρωτότυπο GR 86 που παρουσιάστηκε από την Gazoo Racing, έχει ελαφρώς πιο συγκρατημένο σχεδιασμό αλλά εξακολουθεί να διαθέτει μια σειρά από νέα μέρη, όπως νέο μπροστινό προφυλακτήρα, πλευρικά μαρσπιέ, νέο πίσω προφυλακτήρα και σπορ σύστημα εξάτμισης GR. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης μπροστινούς αγωγούς φτερού και σφυρήλατους τροχούς 19 ιντσών. Έχει επίσης μια ξεχωριστή αισθητική στο πορτάκι για την τάπα της βενζίνης. Οι βελτιώσεις αφορούν και την ανάρτηση, όπου βρίσκουμε ένα μοναδικό κιτ με διαφορετικά από τα εργοστασιακά, αμορτισέρ και ελατήρια. Η Gazoo Racing προτείνει επίσης και ένα κιτ αναβάθμισης για τα φρένα του αυτοκινήτου, με μεγαλύτερης διαμέτρου δίσκους.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Gazoo αγριεύει το Toyota GR Yaris (+video)
Η Toyota μαζί με την Google επανεφευρίσκουν τα εγχειρίδια (+video)
Η HKS βελτιώνει το Toyota GR 86 (+video)

 

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement