Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δυο υπέροχες προτάσεις για Chevrolet Coupe

Ελλάδα 5:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυο υπέροχες προτάσεις για Chevrolet Coupe

ΝΕΑ

Δυο υπέροχες προτάσεις για Chevrolet Coupe

ΝΕΑ

Δεν είναι μόνο η Corvette που μπορεί να κάνει τη διαφορά για την GM σε ότι έχει να κάνει τη συγκεκριμένη κατηγορία των supercars. Οι δύο προτάσεις για concept cars από τον Jingxu Zhan, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και θα θέλαμε να τις δούμε έστω και σε στάδιο πραγματικού πρωτοτύπου.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες αυτές, κοινοποιήθηκαν από τη σελίδα της General Motors Design στο Instagram αν και ανήκουν στον ανεξάρτητο Jingxu Zhan, που μας έχει δώσει κι άλλες δημιουργίες στο παρελθόν.

Παρόλο που μπορεί να φαίνονται ότι μοιάζουν, υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές που κάνουν την κάθε μια από τις δύο προτάσεις, πραγματικά ξεχωριστή και θα μπορούσαν να είναι μέσα στη φαρέτρα των μελλοντικών προτάσεων της GM. Αυτό που απεικονίζεται στο επάνω μέρος της «διπλής» φωτογραφίας, έχει παραδοσιακό σπορ σχήμα αυτοκινήτου με «τραβηγμένη» οροφή και πολύ χαμηλά παράθυρα. Περιλαμβάνει επίσης κομψές πόρτες και τεράστιους τροχούς με ιδιαίτερα sport σχέδιο. Τα οπίσθια φώτα LED καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του πλάτους, με πορτοκαλί τόσο τις δύο πτέρυγες, όσο και τον διαχύτη.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο sport coupe είναι ακόμα πιο φουτουριστικό σε σχεδίαση χάρη εν μέρει στο γεγονός ότι υπάρχουν ημιδιαφανή πάνελ αμαξώματος στο πίσω μέρος, πάνω από τους τροχούς αλλά και στην πόρτα του χώρου των αποσκευών. Όπως και στο «επάνω» concept, έχει και αυτό επίσης λεπτά φώτα LED αλλά εμφανίζει πιο «κοφτές» γραμμές στις πλευρές, ορίζοντας πιο «κάθετα» τις διαστάσεις του αμαξώματος. Φυσικά δεν βλέπουμε πως θα μπορούσε να υπάρξει πιθανότητα για τη General Motors να ασχοληθεί έστω και σε επίπεδο παραγωγής ενός πρωτοτύπου με μια από τις δύο αυτές προτάσεις αλλά δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε το πόσο εντυπωσιακές είναι και οι δύο.

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

GM: Τέλος στη βενζίνη από το 2035

90χρονος, μετά το εμβόλιο, πήγε και αγόρασε ένα θηρίο 502 ίππων

Advertisement

Σε δημοπρασία 200 ιστορικές Chevrolet (VIDEO)