Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Δυναμικό όπως το περιμένουμε το νέο Audi Q6 E-Tron

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυναμικό όπως το περιμένουμε το νέο Audi Q6 E-Tron

Mobility

Δυναμικό όπως το περιμένουμε το νέο Audi Q6 E-Tron

Mobility

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα renders που προηγούνται ως «προβλέψεις» της παρουσίασης ενός καινούργιου αυτοκινήτου, «πέφτουν μέσα» και κάτι τέτοιο περιμένουμε να συμβεί με το Audi Q6 E-Tron.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη «πρόβλεψη» ανήκει στον ταλαντούχο Nikita Chuiko του kolesa.ru που πήρε ένα επίσημο teaser και του «έβγαλε» ψηφιακά το καμουφλάζ.

Πριν ένα περίπου μήνα, η Audi έδωσε ένα teaser του επερχόμενου Q6 E-Tron που όμως είχε και αρκετό καμουφλάζ πάνω του. Με βάση αυτό, ο συνεργάτης του Kolesa έκανε μια προσπάθεια να «προβλέψει» το μέλλον, δίνοντάς μας κάτι που φαινομενικά είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα της Audi, με βάση και την αισθητική των αυτοκινήτων που έχουμε δει τελευταία.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση του Q6 E-Tron έχει κάποιες πτυχώσεις στο μήκος του αμαξώματος, ενώ στη διαμόρφωση των φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω, το crossover της Audi έρχεται πολύ κοντά στα δεδομένα των μοντέλων που έχει ήδη παρουσιάσει η γερμανική εταιρεία. Το Q6 E-Tron χρησιμοποιεί την πλατφόρμα PPE (Premium Platform Electric), η οποία είχε κάνει ντεμπούτο στην Porsche Taycan. Αυτό σημαίνει πως στην έκδοση παραγωγής θα πρέπει να περιμένουμε και έκδοση με απόδοση που φτάνει τους 600 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γεγονός ο εφοδιασμός βυτιοφόρου με LNG στην Ελλάδα!
Face control στα μοντέλα της BMW Motorrad
Η μεγάλη επιστροφή της Naomi Campbell με BMW