Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δημοπρασία για τη Renault R24 του Alonso

Ελλάδα 8:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δημοπρασία για τη Renault R24 του Alonso

FORMULA 1

Δημοπρασία για τη Renault R24 του Alonso

FORMULA 1

Όποιος θέλει και μπορεί, τώρα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα μονοθέσιο «από χέρι». Πρόκειται για τη Renault R24 που οδηγούσε το 2004 ο Fernando Alonso στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να μην έχει την αξία των δύο μονοθεσίων που ακολούθησαν (R25 και R26) με τα οποία ο Alonso πήρε δύο διαδοχικούς τίτλους αλλά είναι έτσι και αλλιώς σπάνια περίπτωση.

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να μπορεί να αγοράσει κανείς ένα μονοθέσιο με πλούσιο ιστορικό, μέσα στο οποίο να είναι και η χρήση του από έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1. Τι κι αν κατέκτησε τους τίτλους του αμέσως μετά; Η ιστορία γράφει πως ο Fernando Alonso έχει στεφθεί δύο διαδοχικές χρονιές Πρωταθλητής στην F1 και μάλιστα με την ίδια ομάδα, με αυτή της Renault (2005 και 2006).

Advertisement
Advertisement

Ένα χρόνο πριν τον πρώτο τίτλο, ο Alonso για τους τρεις τελευταίους αγώνες της σεζόν του 2004, οδήγησε το συγκεκριμένο που προωθείται για δημοπρασία από την RM Sotheby’s στο Παρίσι σε λίγες μέρες από τώρα. Το συγκεκριμένο R24 είναι το πλαίσιο R24-07 που οδήγησε ο Alonso στην Κίνα, την Ιαπωνία και τη Βραζιλία στο κλείσιμο της σεζόν του 2004, τερματίζοντας αντίστοιχα στην 4η, την 5η και στην 4η θέση.

Η εκτίμηση της τιμής που θα φτάσει το μονοθέσιο, είναι από 360 έως 460 χιλιάδες ευρώ, που θεωρείται μάλλον «ευκαιρία». Βλέπετε, αυτά τα χρήματα θεωρούνται λίγα για να αγοράσει κανείς ένα πραγματικό (και όχι replica) κομμάτι από την ιστορία της κορυφαίας διοργάνωσης μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο- και μάλιστα που έχει περάσει από τα χέρια ενός δις πρωταθλητή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη εικόνα της ηλεκτρικής σπορ Lotus
Tϊτλοι τέλους για το Citroen C1
Υβριδικά Peugeot για την Γαλλική Χωροφυλακή

Advertisement

 

 

 

Advertisement