Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δημοπρασία: 750.000 δολάρια για το Ford GT και ανεβαίνει!

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δημοπρασία: 750.000 δολάρια για το Ford GT και ανεβαίνει!

ΝΕΑ

Δημοπρασία: 750.000 δολάρια για το Ford GT και ανεβαίνει!

ΝΕΑ

Η διάθεση του κεντρομήχανου coupe της Ford σε δημοπρασία, ήταν κάτι που αναμενόταν. Αυτό που αποτέλεσε έκπληξη, είναι πως η τιμή του έχει φτάσει κοντά στο 50% παραπάνω από την αξία του όταν ήταν καινούργιο.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο σε αυτή την ανοιχτή μπλε απόχρωση, με πορτοκαλί λεπτομέρειες, έχει κάποια έξτρα που έστειλαν την τιμή του ως καινούργιου, στα 545.450 δολάρια.

Τώρα, οι προσφορές για το αυτοκίνητο που αξίζει να σημειωθεί πως έχει μόνο 6.437 χιλιόμετρα στο κοντέρ του, έχουν φτάσει τις 750.000 δολάρια (630.000 ευρώ). Τα GT του 2018, όταν έφταναν στα χέρια των ιδιοκτητών από τη Ford, είχαν μια «ρήτρα» απαγόρευσης της μεταπώλησής τους, για δύο χρόνια. Όσοι μπορούσαν και ήθελαν τότε, αγόραζαν το Ford GT και το κρατούσαν –όπως το συγκεκριμένο- σε πολύ περιορισμένη χρήση, μια και ο στόχος ήταν με την παρέλευση της διετίας, να το «μοσχοπουλήσουν».

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται, ο στόχος επιτυγχάνεται και η απόδειξη είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που είναι σε αυτή την ανοιχτή μπλε απόχρωση, με κάποια έξτρα (ζάντες, φρένα και διάκοσμος καμπίνας). Ο τοποθετημένος στο κέντρο κινητήρας του Ford GT, είναι V6 twin turbo με χωρητικότητα 3,5 λίτρων και απόδοση 650 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή στην οποία έχει φτάσει το αυτοκίνητο στη δημοπρασία του Bring A Trailer, έχει φτάσει ήδη στις 750.000 δολάρια και δεν έχει τελειώσει ακόμα- πράγμα που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα θα ανέβει κι άλλο.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Το πιο όμορφο AMC Javelin στον κόσμο

Ford Transit Connect MS-RT R120 Special Edition: Εκτελούνται (γρήγορες) μεταφορές

Advertisement

Δημοπρασία για ένα σπάνιο Ford GT 67 Heritage Edition