Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο όμορφο AMC Javelin στον κόσμο

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο όμορφο AMC Javelin στον κόσμο

ΝΕΑ

Το πιο όμορφο AMC Javelin στον κόσμο

ΝΕΑ

Το Javelin είναι ένα μοντέλο της AMC που δεν φημίστηκε ποτέ για την καλαισθησία του, με τις απαραίτητες επεμβάσεις από την Abimelec Design, γίνεται πιο όμορφο από ποτέ- κυριολεκτικά.

Advertisement
Advertisement

Το AMC Javelin ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο άσχημα muscle cars που μπορούσε να δει κανείς. Πλέον θεωρείται αρκετά hot στους κύκλους των συλλεκτών αλλά και πάλι, στην original μορφή του όμορφο δε μπορεί να το πει κανείς.

Εδώ όμως έχουμε μια περίπτωση που με τις επεμβάσεις της Abimelec Design, το Javelin της American Motor Company (μιας εταιρείας που οδηγήθηκε στο λουκέτο, κυρίως λόγω των… ιδιαίτερων σχημάτων των αυτοκινήτων της αλλά και λόγω της παρωχημένης τεχνολογίας που προσέφεραν) έχει γίνει ένα εξαιρετικό δείγμα του τι μπορεί να πάρει κανείς όταν ζητάει μια υψηλών απαιτήσεων αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα. Η Abimelec ασχολήθηκε εκτενώς με την επανασχεδίαση του αυτοκινήτου, δίνοντάς του ένα πολύ δυναμικό look που ταιριάζει και με τις επιδόσεις, μια και ο βελτιωτικός οίκος έχει τοποθετήσει κάτω από το καπό, ένα Hellcat κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το Javelin έχει επίσης μια σειρά από άλλες σχεδιαστικές επεμβάσεις που το κάνουν να φαίνεται πολύ πιο μοντέρνο. Για παράδειγμα, υπάρχουν νέοι προβολείς με φώτα ημέρας LED, τονισμένα τόξα πάνω από τους τροχούς, ζάντες από Shelby και αεροτομή μεγάλη, ενσωματωμένη στο σχέδιο του πίσω καπό, η οποία ταιριάζει άριστα με βάση τη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου και τις αναλογίες του αμαξώματος. Το εσωτερικό έχει επίσης τροποποιηθεί και προσφέρεται με σπορ καθίσματα από Ford GT. Το σύνολο είναι αναμφίβολα το ωραιότερο AMC Javelin που έχουμε δει μέχρι στιγμής- αν και δεν νομίζουμε πως θα υπάρξει στο μέλλον κι άλλο.

Δείτε ακόμα: 

Advertisement

Tα 10 καλύτερα αυτοκίνητα του James Bond (VIDEO)

“Γκαζιάρικα” καροτσάκια για μωρά από την AMG

Advertisement

Στη SEMA η Javelin των 1.036 ίππων

 

 

Advertisement