Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία ένα σπάνιο Ford GT ’67 Heritage Edition

Ελλάδα 19:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε δημοπρασία ένα σπάνιο Ford GT ’67 Heritage Edition

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία ένα σπάνιο Ford GT ’67 Heritage Edition

ΝΕΑ

Το Νοέμβριο αναμένεται να δημοπρατηθεί το σπάνιο Ford GT ’67 Heritage Edition του 2018, που αναμένεται να αλλάξει χέρια σε πολύ υψηλή τιμή.

Advertisement
Advertisement

Η Ford θα συνεχίσει την παραγωγή του GT έως το 2022, αλλά όσοι θέλουν και μπορούν να αγοράσουν ένα από τα supercars της Ford, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βάλουν στο χέρι μια από τις πλέον ιδιαίτερες εκδόσεις του μοντέλου.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Λας Βέγκας από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου, η Mecum Auctions θα δημοπρατήσει ένα σπάνιο Ford GT ’67 Heritage Edition που κατασκευάστηκε το 2018. Η Ford παρουσίασε τη συγκεκριμένη έκδοση για να τιμήσει τη νίκη της αμερικανικής ομάδας στο Le Mans, με τους οδηγούς Dan Gurney και A.J. Foyt. Αυτό το συγκεκριμένο GT, έχει στο κάλυμμα του κινητήρα τις υπογραφές των δύο οδηγών Gurney και Foyt, γεγονός που το καθιστά πραγματικά ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο και ολιγομελές κοινό.

Advertisement
Advertisement

Το supercar είναι εξοπλισμένο με εξάτμιση τιτανίου και κάθεται σε ένα σετ σφυρήλατων αλουμινένιων τροχών 20 ιντσών. Έχει τα κεραμικά φρένα της Brembo και είναι στο χρώμα Race Red με άσπρες ρίγες. Τα καθίσματα έχουν δερμάτινες επενδύσεις. Η Mecum δημοπρατεί το αυτοκίνητο με δύο εξατομικευμένα καλύμματα, ένα από τα οποία είναι ακόμα αχρησιμοποίητο μέσα στο κουτί του. Καθώς πρόκειται για μοντέλο του 2018, το twin turbo EcoBoost V6 των 3,5 λίτρων αποδίδει 647 ίππους και 76,1 kgm ροπής, έχει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις της Getrag που στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα μεταχειρισμένα Ford GT του 2018 αλλάζουν χέρια με τιμές που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο δολάρια και φυσικά, δεδομένης και της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμένου, περιμένουμε να ξεπεράσει κατά πολύ στο συγκεκριμένο ποσό.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Νέα Ford Mustang Mach-E GT: Με εξωφρενική επιτάχυνση

Advertisement

Η Ford γιορτάζει με δύο ειδικές εκδόσεις του Ford GT

Ποια είναι τα best sellers supercars του πλανήτη

 

Advertisement