Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσε το νέο Suzuki S-Cross

Ελλάδα 3:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διέρρευσε το νέο Suzuki S-Cross

ΝΕΑ

Διέρρευσε το νέο Suzuki S-Cross

ΝΕΑ

Το μικρομεσαίο SUV της Suzuki ντύνεται με μοντέρνα εμφάνιση που το διαφοροποιεί πλήρως από το απερχόμενο. Πότε θα παρουσιαστεί;

Advertisement
Advertisement

Αποφασισμένη να τονώσει την εμπορική δυναμική του μικρομεσαίου της SUV, S-Cross, είναι η Suzuki, η οποία είναι καθόλα έτοιμη να αποκαλύψει τη νέα γενιά.

Το μοντέλο βρίσκεται στην αγορά από το 2013, και μολονότι έχει υποβληθεί σε δύο φρεσκαρίσματα, δείχνει πως χρήζει βαθύτερων χειρουργικών επεμβάσεων. Αυτές έχουν υλοποιηθεί, και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη αποκάλυψη του νέου S-Cross, κάτι που είναι προγραμματισμένο για τις 25 Νοεμβρίου.

Προτού, ωστόσο, απομακρυνθεί η κουκούλα, το μοντέλο «πιάστηκε» στα… δίχτυα του κατασκοπευτικού φακού του Instagram λογαριασμού “Suzuki Garage”, και ως εκ τούτου μπορούμε να πάρουμε μια (καλή) πρώτη γεύση για όσα περιμένουμε.

Advertisement
Advertisement

Όπως καταδεικνύουν οι εικόνες, το νέο S-Cross φέρει μια εκ βάθρων διαφορετική εμφάνιση, που είναι εμφανώς πιο κομψή και μοντέρνα. Στο μπροστινό μέρος το βλέμμα μαγνητίζει η φαρδύτερη και μεγαλύτερη γρίλια, αλλά και οι προβολείς που πέρα από πιο στιλάτοι είναι και πιο «επιθετικοί».

Στο προφίλ, οι ζάντες φέρουν πιο σύγχρονο design, την ίδια ώρα που το πίσω μέρος μοιάζει… αγνώριστο, χάρη στα πλήρως διαφοροποιημένα φώτα που γεφυρώνονται από μια μαύρη φάσα. Επίσης, το παρών δίνουν και κάποια προστατευτικές ποδιές που υποδηλώνουν τον εξωστρεφή χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzuki Garage (@suzukigarage)

Advertisement

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το νέο S-Cross θα χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά μέρη με τη νέα γενιά του Vitara. Επομένως, κάτω από το καπό περιμένουμε έναν turbo, ήπια υβριδικό 1.400αρη Boosterjet απόδοσης 129 PS και 235 Nm.

Ακόμα θα διατίθεται και στην τετρακίνητη έκδοση AllGrip, ενώ θα εξοπλίζεται με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης, προσφέροντας διευκόλυνση αλλά και θωράκιση στους επιβάτες.

Advertisement

Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και το λανσάρισμα του νέου S-Cross θα υπάρξουν λίγο μετά την επίσημη αποκάλυψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aυτό είναι το ανανεωμένο Suzuki Jimny
Δοκιμή: Suzuki Swace Hybrid
Suzuki GSX-S 1000GT (2022)