ΝΕΑ

Aυτό είναι το ανανεωμένο Suzuki Jimny

Ελλάδα 4:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Aυτό είναι το ανανεωμένο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Aυτό είναι το ανανεωμένο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Μπορεί στην Ευρώπη οι κανονισμοί των ρύπων να του έκλεισαν την πόρτα (ως επιβατικό), όμως το Jimny συνεχίζει να υπάρχει και να εξελίσσεται για άλλες αγορές του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα των ημερών μας και με φανατικό κοινό, έκανε πρόσφατα ένα μικρό face lift. Κανονικά η είδηση της ανανέωσης του Suzuki Jimny θα έπρεπε να ήταν “πρωτοσέλιδο” όμως η τύχη του έχει κριθεί κάπου στις Βρυξέλλες, και μόνο ως επαγγελματικό μπορούμε να το δούμε στα δικά μας μέρη.
Μέχρι τέλος πάντων να ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να φορέσει κάποιον πιο καθαρό κινητήρα και να επιστρέψει στην Ευρώπη με τιμές και δόξες, θα αρκούμαστε να βλέπουμε την εξέλιξή του για άλλες αγορές.
Οι εικόνες που έχουμε στην διάθεσή μας αφορούν την Ιαπωνική έκδοση, και όπως φαίνεται δεν έχουν πολύ εμφανείς αλλαγές με το μοντέλο που ήδη γνωρίζουμε. Ούτε βέβαια τις χρειαζόταν, καθώς μιλάμε για ένα σχήμα που ξεχωρίζει και αρέσει σε όλους.
Έτσι δεν έχει πειραχτεί το αμάξωμα, ενώ έχουν προστεθεί κάποια νέα συστήματα, όπως το start/stop στην αυτόματη έκδοση, νέα αυτόματα ρυθμιζόμενα φωτιστικά σώματα και ένα διαφορετικό κάλυμμα για τον εφεδρικό τροχό.
Οι υπόλοιπες διαφορές είναι μάλλον αμελητέες, καθώς η Suzuki προτίμησε να μην πειράξει μία συνταγή που δουλεύει και είναι άκρως επιτυχημένη στις αγορές που πωλείται. Για την δική μας μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε κάποια νεώτερα από το μέτωπο των κινητήρων έτσι ώστε να μπορέσουμε να το απολαύσουμε και πάλι στα πάτρια εδάφη.