Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δίχασε η μάσκα των Lexus

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δίχασε η μάσκα των Lexus

ΝΕΑ

Δίχασε η μάσκα των Lexus

ΝΕΑ

Δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα η παρουσίαση του νέου look στα αυτοκίνητα της Lexus με την έντονη μάσκα εμπρός να προκαλεί αντίθετα αποτελέσματα στο κοινό της πολυτελούς μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η Lexus από τη μεριά της, προτίθεται να αλλάξει λίγο την αισθητική της μάσκας αλλά όχι να την αντικαταστήσει τελείως.

Τα νέα Lexus RX και RZ, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στην εμφάνιση των αυτοκινήτων από την πολυτελή μάρκα της Toyota. Μετά από μια σχετική έρευνα, η αμερικανική αγορά έδειξε ότι η μεγάλη νέα μάσκα δεν έτυχε και πολύ ζεστής υποδοχής από το κοινό, περνώντας σε παρομοιώσεις και χαρακτηρισμούς που δεν είναι και πολύ κολακευτικοί ή εν πάση περιπτώσει, θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικά της Lexus για να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Lexus, Koichi Suga, σε πρόσφατη αναφορά του στο θέμα, είπε πως «πολλοί άνθρωποι μας λένε ότι μοιάζει με τον Darth Vader», ενώ κάποιοι άλλοι συγκρίνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου με εκείνη κάποιας ξυριστικής μηχανής ή ακόμα και με τον εξωγήινο από την ταινία Predator. Η αντίδραση από το σχεδιαστικό τμήμα της Lexus θα είναι άμεση, με την προσέγγιση της μάσκας να μην αλλάζει μεν τελείως αλλά να είναι λιγότερο έντονη ως αντίθεση, τόσο χρωματικά, όσο και στα ανοίγματα που φέρει.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παράπλευρη απώλεια του πολέμου οι πωλήσεις της Lexus
Το ηλεκτρικό hypercar της Lexus θα είναι στο Goodwood
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Lexus RX! (+video)

 

Advertisement

 

 

Advertisement