Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή πριν την πρεμιέρα για το Lexus NX

Ελλάδα 11:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή πριν την πρεμιέρα για το Lexus NX

ΝΕΑ

Διαρροή πριν την πρεμιέρα για το Lexus NX

ΝΕΑ

Μια λανθασμένη δημοσίευση στο διαδίκτυο του επίσημου video του νέου Lexus NX φανέρωσε κάθε αισθητική λεπτομέρεια του μεσαίου ιαπωνικού crossover αρκετά πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα του.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του Lexus NX αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά όμως η κατά λάθος δημοσίευση ενός επίσημου video που είχε προετοιμαστεί για το λανσάρισμα του μοντέλου αποκάλυψε κάθε λεπτομέρεια της εικόνας του.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως σχεδιαστικά μιλάμε για μια εξέλιξη της εικόνας του υπάρχοντος μοντέλου με κύριο χαρακτηριστικό την απομάκρυνση από την λογική των έντονων ακμών. Περισσότερο παρεμβατικές είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος με τη Lexus να συστήνει μια νέα οπτική υπογραφή για τα πίσω φώτα.

Lexus NX leaked

Advertisement
Advertisement

Πιο ξεκάθαρες είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει στο εσωτερικό και κυρίως στην κεντρική κονσόλα όπου πλέον φιλοξενείται η μεγάλη οθόνη αφής του εντελώς νέου συστήματος πολυμέσων ενώ διαφοροποιημένος είναι και ο επιλογέας του κιβωτίου. Μια πρεμιέρα στα μοντέλα της Lexus είναι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων όπως και το τιμόνι του νέου NX.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τις μονάδες ισχύος του NX το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα του RAV4 οπότε λογικά θα μοιράζεται τις ίδιες υβριδικές και plug-in υβριδικές μονάδες με 222 και 306 ίππους αντίστοιχα. Στην δεύτερη το NX θα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις όπως το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6’’ ενώ θα υπάρχει δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης με αυτονομία που θα ξεπερνά τα 60 χιλιόμετρα.

Lexus NX leaked

Advertisement

Διαβάστε επίσης
Έρχεται η νέα ναυαρχίδα των SUV της Lexus
Πως σας φαίνεται για περιπολικό το Lexus LC 500;
Νέα εικόνα για το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Lexus