Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή για το Renault Austral

Ελλάδα 16:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή για το Renault Austral

ΝΕΑ

Διαρροή για το Renault Austral

ΝΕΑ

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του, το Austral αποκαλύπτεται στο διαδίκτυο και μας δείχνει την  μπροστινή του όψη.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα είχαμε δει αρκετές teaser φωτογραφίες αλλά και renderings. Μάλιστα αρκετά από τα τελευταία είναι πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα, όπως μπορούμε να δούμε από την πρώτη φωτογραφία του Austral.

Όπως βλέπουμε το Austral υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Renault και ως εκ τούτου το μοντέλο δανείζεται πολλά στιλιστικά στοιχεία με το Megane E-Tech Electric, αλλά και από το Captur.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα «αιχμηρά» φώτα ημέρας σε σχήμα «μπούμερανγκ», η οριζόντια φάσα που ενώνει τους κεντρικούς προβολείς, οι «σκαμμένες» επιφάνειες στο ταμπλό, αλλά και η διχρωμία του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλες ζάντες στο προφίλ ενισχύουν τη δυναμική εικόνα του μοντέλου, η έντονα κεκλιμένη οροφή παρέχει αεροδυναμικά οφέλη, και η πίσω οριζόντια LED μπάρα αφήνει μια φουτουριστική επίγευση, γεφυρώνοντας τα «επιθετικά» σε όψη φωτιστικά σώματα.

Το Austral θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF-CD3 που υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα υβριδικών κινητήρων βενζίνης. Σε αυτές, θα περιλαμβάνεται μια τελευταίας γενιάς υβριδική έκδοση E-Tech, μια μονάδα 1.3 TCe ήπια υβριδική (12 V) και, για πρώτη φορά στη γκάμα της Renault, ένας νέος τρικύλινδρος κινητήρας 1.2 TCe με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V.

Με το μηχανικό σύνολο E-Tech (φουλ υβριδικό με τον turbo 1.200άρη), η Renault είναι έτοιμη να προσφέρει αποδοτικότητα με κορυφαίες επιδόσεις σε ότι έχει να κάνει με τις εκπομπές ρύπων, την κατανάλωση αλλά και την απόδοση. Για τις εκπομπές CO2, η Renault κάνει λόγο για 105 γρ./χλμ. στον κύκλο WLTP (αναμένεται επιβεβαίωση), ενώ η μέγιστη ισχύς που θα δούμε από το E-Tech σύνολο θα είναι 200 ίπποι.

Advertisement

Περισσότερα θα έχουμε να πούμε αύριο το πρωί με τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Renault Austal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Renault Captur Plug-in Hybrid
Νέο Renault Austral: Ένα SUV με σπορ σχεδίαση
Οδηγούμε το νέο Renault Megane E-Tech Electric στην Ισπανία

Advertisement