Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Renault Austral: Ένα SUV με σπορ σχεδίαση

Ελλάδα 20:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Renault Austral: Ένα SUV με σπορ σχεδίαση

ΝΕΑ

Νέο Renault Austral: Ένα SUV με σπορ σχεδίαση

ΝΕΑ

Το νέο Renault Austral, διαφέρει από τον ανταγωνισμό χάρη στην σπορ σχεδίαση, ενώ διαθέτει όλα τα στοιχεία εκείνα που οριοθετούν ένα γνήσιο SUV. Οι σχεδιαστές επιδίωξαν να του χαρίζουν σχήμα με προσωπικότητα, που αντικατοπτρίζει την ανανέωση της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Βλέπουμε το νέο SUV της Renault λίγο πριν την online αποκάλυψη του νέου μοντέλου, που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022.

 

Το νέο Austral έχει μια πολύ σύγχρονη εμφάνιση. Οι μεγάλοι τροχοί τονίζουν τη μυώδη σιλουέτα του με μια γραμμή κοντά στους θόλους, που δίνει στο όχημα χαρακτήρα. Διαθέτει επίσης όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα γνήσιο SUV: Ποδιές προστασίας εμπρός και πίσω, τονισμένα πλευρικά μαρσπιέ, εντυπωσιακή απόσταση από το έδαφος και ψηλή γραμμή ώμων, όλα τους προσφέρουν στον οδηγό και τους επιβάτες ένα αίσθημα ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

«Σχεδιάσαμε το εξωτερικό του νέου Austral με βάση τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της Renault, Sensual Tech. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός σχημάτων, καμπυλών, πλευρών και αριστοτεχνικά μελετημένων σχεδιαστικών λεπτομερειών, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν τα φώτα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία ενισχύουν το δυναμικό προφίλ του συνόλουδήλωσε η Agneta Dahlgren Renault Design Project Director.

Το μπροστινό μέρος του Austral συνδυάζει τον δυναμισμό με το design. Μια επιχρωμιωμένη οριζόντια γραμμή διασχίζει την κορυφή της μεγάλης μάσκας και εκτείνεται μέχρι τους προβολείς. Παράλληλα, στο μπροστινό μέρος διακρίνεται και η νέα φωτιστική υπογραφή σχήματος «C» που είναι χαρακτηριστική για τα νέα μοντέλα Renault. Οι αναλογίες της σχεδίασης χαρίζουν στο νέο SUV μια αίσθηση ευρυχωρίας, στιβαρότητας και σπορ χαρακτήρα, η οποία ενισχύεται από το «κόψιμο» του πίσω παραθύρου. Παράλληλα, οι προεξέχοντες θόλοι των τροχών δίνουν μια χαρακτηριστική μορφή στη δομή του αμαξώματος. Οι κεντρικοί και πλευρικοί αεραγωγοί στον μπροστινό προφυλακτήρα, η κλίση της οροφής και οι ακμές του προφίλ, υπογραμμίζουν την αεροδυναμική αρτιότητα του συνόλου.

Το Renault Austral θα αποκαλυφθεί σε ψηφιακή Παγκόσμια Πρεμιέρα την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022, στις 10.30 π.μ. ώρα Ελλάδας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα ονομάζεται ο διάδοχος του Renault Kadjar! (+video)
Έτσι θα είναι το εσωτερικό του Renault Austral
Εκτεθειμένοι οι Ευρωπαίοι από τις κυρώσεις στην Ρωσία

Advertisement