Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Ford Mustang

Ελλάδα 19:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Ford Mustang

ΝΕΑ

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Ford Mustang

ΝΕΑ

H νέα γενιά της Mustang βρίσκεται σε φάση τελικών δοκιμών και στο διαδίκτυο διέρρευσαν κάποιες πρώτες εικόνες.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Mustang είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα αυτοκίνητα για την χρονιά που διανύουμε, οπότε κάθε διαρροή και κατασκοπευτική φωτογραφία γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης.

Η νέα προσθήκη στις εικόνες αυτές προέρχεται από το Fordauthority.com, στο οποίο δημοσιεύτηκαν μερικές φωτογραφίες από ένα αυτοκίνητο σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών.

Εκεί βλέπουμε για πρώτη φορά μία πιο καθαρή εικόνα του εμπρός μέρους της νέας Mustang με τον κωδικό S650. Από την πρώτη εκτίμηση βλέπουμε ότι η νέα γενιά αποτελεί ουσιαστικά μία μετεξέλιξη της υπάρχουσας, με λιγότερο επιθετική παρουσία από το μοντέλο που βρίσκεται τώρα στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται από αυτή την εικόνα, τα φωτιστικά σώματα είναι εντελώς διαφορετικά, πιο λεπτά και υπάρχει μία νέα τριπλή διάταξη τεχνολογίας LED. Η εισαγωγή αέρα διατηρεί το γνώριμο οβάλ σχήμα και στο κέντρο της υπάρχει το γνωστό σήμα με το αλογάκι, ενώ πιο χαμηλά υπάρχουν νέες εισαγωγές αέρα σε κάθε πλευρά της μάσκας.

Advertisement

Υπάρχει επίσης μία ακόμα εικόνα από το Μustang7g forums το οποίο δείχνει το εμπρός μέρος της νέας Mustang που πιθανόν προέρχεται από κάποια οθόνη ή μπροσούρα της εταιρίας.

Η Ford βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών του αυτοκινήτου σε δημόσιους δρόμους στις ΗΠΑ, κάτω από έντονο καμουφλάζ. Κρίνοντας από τις πρώτες φωτό, οι αναλογίες παραμένουν οι γνώριμες ενώ από κάποιες εικόνες του σαλονιού βλέπουμε ότι υπάρχει ένα πιο έντονο ψηφιακό περιβάλλον.

Advertisement

Θα υπάρχει νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη πολυμέσων, τιμόνι με επίπεδο κάτω μέρος και ο γνωστός επιλογέας ταχυτήτων, με το γενικότερο περιβάλλον να δείχνει αρκετά κοντά σε όσα γνωρίζουμε σήμερα στην Mustang αυτής της γενιάς.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, δεν υπάρχουν κάποιες ξεκάθαρες πληροφορίες, αν και μάλλον θα παραμείνουν οι επιλογές του 2,3 Ecoboost και του πεντάλιτρου V8. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα υπάρξει υβριδική Mustang κάτι που με δεδομένη την πρόθεση της εταιρίας για εξηλεκτρισμό είναι κάτι πολύ πιθανό.

Η νέα Mustang αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα προς τα τέλη της χρονιάς και να κυκλοφορήσει στις αγορές μέσα στο 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εκθαμβωτική η νέα Ford Mustang Mach-E GT(Video)
Πότε έρχεται και τι αλλάζει στη νέα Ford Mustang;
Νέα έκδοση Ford Mustang Shelby GT500KR με 912 ίππους