Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν θα ήθελες να σου τύχει τέτοια γειτόνισσα

Ελλάδα 6:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα ήθελες να σου τύχει τέτοια γειτόνισσα

ΝΕΑ

Δεν θα ήθελες να σου τύχει τέτοια γειτόνισσα

ΝΕΑ

Γυναίκα δεν θέλει μπροστά από το σπίτι της παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του γείτονα και δεν το κρύβει.

Advertisement
Advertisement

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί μπροστά σε διαμάχη μεταξύ γειτόνων για μια θέση πάρκινγκ, ιδιαίτερα σε περιοχές που οι χώροι είναι πολύ περιορισμένοι. Η γυναίκα ωστόσο στο Rochester πραγματικά χάνει τον έλεγχο όταν βλέπει να έχει παρκάρει το SUV του μια γειτόνισσα μπροστά από το σπίτι της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε ενημερώσει πολλές φορές την οικογένεια και την ίδια να μην παρκάρει το αυτοκίνητο μπροστά από το σπίτι της, ενώ είχε καλέσει ακόμα και την αστυνομία για το συγκεκριμένο ζήτημα.

@joelledevincentis #myfirsttiktok #neighborsfromhell ♬ original sound – Joewella DeVille

Advertisement
Advertisement

Τελικά, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει ένα μάθημα στη γειτόνισσα. Πήρε το Toyota RAV4 της, προσέγγισε το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει μπροστά από το σπίτι της και το έσπρωξε στη μέση του δρόμου.

@joelledevincentis #neighborsfromhell #myfirsttiktok #neighborsfromhellpart2 #shovel ♬ original sound – Joewella DeVille

Από ότι φαίνεται το ζήτημα θα λυθεί στα δικαστήρια με τις δύο πλευρές να έχουν καταθέσει μηνύσεις. Κανείς δεν ξέρει τον λόγο που δεν ήθελε να παρκάρει το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της. Ίσως επειδή είχε το καινούριο RAV4 και εκείνη το προηγούμενο μοντέλο να μην μπορούσε να το χωνέψει…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Oι τιμές του Mazda CX-60 στην Ελλάδα
Οι τιμές του νέου DS 7 στην Ελλάδα
Μεταγραφή… βόμβα για την Kosmocar Α.Ε.