Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν μετανιώνει που αποχώρησε ο Rosberg

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν μετανιώνει που αποχώρησε ο Rosberg

ΝΕΑ

Δεν μετανιώνει που αποχώρησε ο Rosberg

ΝΕΑ

Λίγο μετά το τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2016, όπου και κατέκτησε τον τίτλο οδηγών, ο Nico Rosberg σόκαρε τον κόσμο των αγώνων ανακοινώνοντας αιφνιδίως την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Advertisement
Advertisement

Παρότι οι περισσότεροι συνάδελφοι του αμφιταλαντεύονται όταν φτάνει αυτή η ώρα και φυσικά συνήθως η ώρα αυτή έρχεται αρκετά πιο μετά ηλικιακά, ο Γερμανός ήταν ξεκάθαρος. Δεν πάτησε απλά φρένο, σήκωσε χειρόφρενο και βγήκε από τη θέση του οδηγού.

Δύο χρόνια μετά, παραμένει σταθερός στην απόφασή του. Δεν υπήρξε επιστροφή, ούτε στη Formula 1 ούτε σε κάποια άλλη μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι σαφές πως o Rosberg πήρε μία απόφαση για την οποία δικαιώθηξκε.

«Όταν αποφάσισα να αφήσω το σπορ, δεν είχα ιδέα πως θα ένιωθα σχετικά με αυτή την απόφαση δύο ή τρεις μήνες μετά. Ή ένα χρόνο. Σταμάτησα εντελώς τους αγώνας, κάτι που αποτελούσε το βασικό κομμάτι της ζωής μου, ξαφνικά αποτελούσε παρελθόν. Ευτυχώς είχα την οικογένειά μου αλλά και άλλα πράγματα με τα οποία είμαι παθιασμένος. Σύντομα βρήκα ένα νέο τρόπο ζωής. Ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει. Δεν μου λείπει καθόλου κι αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό», είπε ο 33χρονος στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο Rosberg να βρίσκεται πλέον μακριά από τους αγώνες, όμως δεν έχει χάσει το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.