Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές και η McLaren P1 στο Μονακό

Ελλάδα 11:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές και η McLaren P1 στο Μονακό

ΝΕΑ

Δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές και η McLaren P1 στο Μονακό

ΝΕΑ

Τι γίνεται όταν συνδυάσεις στο ίδιο βίντεο ένα εκπληκτικό hypercar με δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές της Formula 1, σε δρόμους στην Κυανή Ακτή;

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να ομολογήσουμε πως ο Nico Rosberg είχε πολύ ωραία ιδέα. Πήγε και βρήκε έναν ακόμα κάτοικο του πριγκιπάτου του Μονακό, έναν ακόμα πρώην οδηγό της F1, έναν ακόμα πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, ώστε να δημιουργήσουν μαζί ένα εντυπωσιακό επεισόδιο για το προσωπικό του vlog.

Ο λόγος φυσικά για τον Mika Hakkinen που όχι μόνο συμπρωταγωνιστεί στο video που σας παραθέτουμε αλλά έχει φέρει μαζί του και την προσωπική του McLaren P1.

Το βρετανικό hypercar που στα σωθικά του κρύβει τον γνωστό twin-turbo κινητήρα 3,8 lt της McLaren Automotive, με οκτακύλινδρη διάταξη V, που στο εν λόγω μοντέλο προσφέρει 737 PS με 73,4 kgm ροπής. Δίπλα του βρίσκεται ένας ηλεκτρικός κινητήρας μόνιμου μαγνήτη που αποδίδει επιπλέον 179 PS και 26,5 kgm ροπής. Συνολικά, η υβριδική διάταξη αποδίδει 916 PS και ροπή 91,7 kgm, που μεταφέρονται στους πίσω τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Αυτό λοιπόν το θηρίο έβγαλαν από το γκαράζ, κάνοντας… βάρδιες πίσω από το τιμόνι. Στην πορεία ο Hakkinen λέει ενδιαφέρουσες ιστορίες από τη συνύπαρξή του με τον Ayrton Senna στη McLaren ενώ ο Rosberg εξηγεί τις θυσίες που έκανε για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου του 2016.

Περισσότερα πατώντας play στο video που ακολουθεί…