Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν φορούν όλοι οι ήρωες στολές και…κάπες (+video)

Ελλάδα 16:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν φορούν όλοι οι ήρωες στολές και…κάπες (+video)

ΝΕΑ

Δεν φορούν όλοι οι ήρωες στολές και…κάπες (+video)

ΝΕΑ

Έχετε ακούσει το ρητό «δεν φοράνε όλοι οι ήρωες κάπες», όπως φαίνεται κάποιοι ήρωες φορούν τουλάχιστον αδιάβροχο πόντσο.

Advertisement
Advertisement

Η ζωή ενός μαθητή, σώθηκε από μία σχολική τροχονόμο και δόκιμο στην αστυνομία του Μέριλαντ.

 

Η δόκιμη αστυνομικός του Μέριλαντ (δόκιμη με όπλο Cpl) και σχολική τροχονόμος, Annette Goodyear, μπορεί να χρηστεί ως… super woman αφού έσωσε, ένα μαθητή, από σοβαρό ατύχημα  λίγο πριν τον χτυπήσει αυτοκίνητο που έτρεχε με ταχύτητα.

Advertisement
Advertisement

Η Goodyear έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο και χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, το οποίο φαίνεται να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, σε δρόμο που υπάρχει σχολείο. Σε κάποιο σημείο, φαίνεται επίσης να μπλοκάρει τους τροχούς του αυτοκινήτου καθώς η οδηγός προσπαθεί να σταματήσει στην φαινομενικά γλιστερή άσφαλτο την τελευταία στιγμή.

«Με την άκρη του ματιού μου, απλώς είδα το αυτοκίνητο να πλησιάζει το παιδί», είπε η Goodyear μιλώντας στην Washington Post και πρόσθεσε: «Δεν είχα δει ποτέ αυτοκίνητο να πλησιάσει τόσο γρήγορα στη διάβαση πεζών». Προφανώς, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε αντιληφθεί πόσο γρήγορα πήγαινε.

Ευτυχώς για το παιδί, η Goodyear κατάφερε να το σπρώξει, πριν χτυπηθεί από το αυτοκίνητο η ίδια. Η οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν είδε την Goodyear, βγήκε για να ελέγξει τη έγινε.

Advertisement

Ως εκ θαύματος, παρόλο που έμεινε ξαπλωμένη στο έδαφος για αρκετά λεπτά, η Goodyear κατάφερε να σηκωθεί μόνη της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερη. Η οδηγός του αυτοκινήτου, εν τω μεταξύ, συνελήφθη για πολλές τροχαίες παραβάσεις , συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας στην οδήγηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε μπελάδες ο επιχειρηματίας που έκανε story με 417 χλμ./ώρα (+video)
Είναι αποτελεσματικά τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος;
Ακόμα μία Ferrari «τιμωρεί» όποιον δεν τη σέβεται (+video)