Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα μία Ferrari «τιμωρεί» όποιον δεν τη σέβεται (+video)

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα μία Ferrari «τιμωρεί» όποιον δεν τη σέβεται (+video)

ΝΕΑ

Ακόμα μία Ferrari «τιμωρεί» όποιον δεν τη σέβεται (+video)

ΝΕΑ

Ένα μάλλον χαζοχαρούμενο test drive μιας SF90 Stradale ενός Ουκρανού επιχειρηματία στο Dubai κατέληξε άδοξα.

Advertisement
Advertisement

Η πρόσφατη τραγική ιστορία με το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού στην χώρα μας ανέδειξε την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι τα supercars θέλουν σεβασμό και γνώση για να οδηγηθούν. Και πάντως δεν συγχωρούν στιγμές χαλαρότητας και άσκοπων παιχνιδιών, ιδίως σε δημόσιους δρόμους.

Στη νέα περίπτωση που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, έχουμε ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα της κατάστασης όπου τα πολλά χρήματα δεν συνοδεύονται απαραίτητα και από οδηγικές ικανότητες για να έχεις στην κατοχή σου ένα supercar.

Όπως μαθαίνουμε από την Βουλγάρικη ιστοσελίδα Automedia, ένας Ουκρανούς εκατομμυριούχος ονόματι Αlex Slobozhenko βρέθηκε στο Dubai όπου νοίκιασε μία Ferrari SF90 για ένα test drive.

Advertisement
Advertisement

Ο πλούσιος Ουκρανός ήθελε να αντικαταστήσει με την SF90 την Lamborghini Huracan που έχει ήδη στην κατοχή του. Όμως όπως φαίνεται στο video τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά.

Το test drive έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τον Ουκρανό εκατομμυριούχο να απολαμβάνει την βόλτα του αρκετά χαλαρός, πατώντας το γκάζι απότομα και απολαμβάνοντας την επιτάχυνση.

Advertisement

Ξαφνικά και ενώ επικρατεί μία αρκετά εύθυμη ατμόσφαιρα, φαίνεται ότι ο οδηγός πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι, και ξαφνικά “χάνει” το αυτοκίνητο, το οποίο μη μπορώντας να το διορθώσει πέφτει στο κράσπεδο του δρόμου.

Στις επόμενες σκηνές βλέπουμε την SF90 σταματημένη στην άκρη και αρκετά τραυματισμένο στο εμπρός δεξιά μέρος. Ευτυχώς η ταχύτητα ήταν μάλλον χαμηλή και δεν υπήρξαν προβλήματα με τους επιβάτες, πέρα από την πληγωμένη περηφάνεια του οδηγού της Ferrari.

Advertisement

To όλο σκηνικό κάνει ξεκάθαρο σε όλους ότι τα supercars, ιδίως αυτά με πολλά άλογα όπως τα 1.000 της SF90, χρειάζονται σεβασμό και εγρήγορση ακόμα και σε απλές καθημερινές συνθήκες. Και επίσης ότι τα μεταξωτά αυτοκίνητα θέλουν και επιδέξια χέρια, και όχι μόνο παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bad Drivers (@bad.drivers.official)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τζώρτζης Μονογυιός: Η Ferrari με τα ηλεκτρονικά OFF και «ξερογκαζιές»
Ατύχημα με Ferrari: Στην Τροχαία το υλικό από τις κάμερες
Αυτό συμβαίνει όταν μια Ferrari είναι σε λάθος χέρια