Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Honda δεν δέχεται άλλες παραγγελίες για το Civic Type R

Ελλάδα 5:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Honda δεν δέχεται άλλες παραγγελίες για το Civic Type R

ΝΕΑ

Η Honda δεν δέχεται άλλες παραγγελίες για το Civic Type R

ΝΕΑ

Η Honda έκλεισε το σύστημα παραγγελιών του νέου Civic Type R στην Ιαπωνία λόγω απίστευτα υψηλής ζήτησης.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η νέα γενιά του Honda Civic Type R έκανε θραύση, με τους φανατικούς της σπορ οδήγησης να σπεύδουν να παραγγείλουν το ιαπωνικό αυτοκίνητο. Η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε τέτοιο σημείο που ξεκίνησε να δημιουργεί προβλήματα στην παραγωγή.

Η Honda λοιπόν αποφάσισε να σταματήσει προσωρινά να δέχεται παραγγελίες για το μοντέλο στην Ιαπωνία με στόχο να επικεντρωθεί στην έγκαιρη παράδοση των ήδη πουλημένων Type R. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν αφορά τις υπόλοιπες αγορές του κόσμου, ωστόσο είναι ένα σημαντικό δείγμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα τελευταία 2 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση της Honda αναφέρει: «Ζητάμε συγνώμη για την προσωρινή αναβολή των παραγγελιών στο Civic Type R. Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στο αυτοκίνητό μας. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το νέο Civic Type R έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους πελάτες μας και λάβαμε μεγάλο αριθμό παραγγελιών. Από την άλλη, λόγω της επίδρασης της πανδημίας του κορωνοϊού, των προβλημάτων στην τροφοδοσία ημιαγωγών και την αστάθεια στις μεταφορές, είναι δύσκολο να προβλέψουμε την μελλοντική παραγωγή. Για να διασφαλίσουμε τις παραδόσεις στους πελάτες μας έχουμε σταματήσει προσωρινά να δεχόμαστε παραγγελίες. Θα σας ενημερώσουμε όταν επαναφέρουμε την ομαλή λειτουργία του συστήματος παραγγελιών μας. Ζητάμε συγνώμη από τους πελάτες μας».

Το νέο Civic Type R είναι εξοπλισμένο με έναν τετρακύλινδρο, δίλιτρο κινητήρα ο οποίος με τη βοήθεια τούρμπο αποδίδει 315 ίππους και 420 Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ πλαίσιο αναρτήσεις και φρένα είναι σχεδιασμένα για την απόλυτη εμπειρία σπορ οδήγησης. Θυμίζουμε ότι το Honda Civic Type R δεν εισάγεται στην Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Afeela των Honda και Sony θα διευρύνει τη γκάμα της
Επόμενη αναβίωση της Honda θα είναι το GB750
Επίσημο: Ανανέωση και περισσότεροι ίπποι για το Honda Jazz e:HEV

Advertisement