Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Cupra και Ekstrom οι Πρωταθλητές του Pure ETCR

Ελλάδα 12:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Cupra και Ekstrom οι Πρωταθλητές του Pure ETCR

ΝΕΑ

Cupra και Ekstrom οι Πρωταθλητές του Pure ETCR

ΝΕΑ

Η Cupra και ο Mattias Ekstrοm κατέκτησαν το τίτλο του Πρωταθλητή στο Pure ETCR στην πίστα του Pau-Arnos στην Γαλλία.

Advertisement
Advertisement

Το Cupra e-Racer με τον πολύπειρο Mattias Ekstrom πίσω από το τιμόνι του, επικράτησε στο πρώτο πρωτάθλημα ηλεκτρικών touring αυτοκινήτων, σημειώνοντας με τρείς νίκες.

Η Cupra και ο Mattias Ekstrom κατέκτησαν τον τίτλο του Πρωταθλητή στην παρθενική διοργάνωση του Pure ETCR που αφορά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της κατηγορίας τουρισμού. Η ομάδα έγραψε ιστορία, κερδίζοντας το πρώτο πρωτάθλημα ηλεκτρικών touring αυτοκινήτων με το Cupra e-Racer, που αποδίδει 680 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η Cupra επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της στη καινοτομία και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με την τελευταία της επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή της στο θεσμό, συγκεντρώνει σημαντικές γνώσεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το κλειδί για τη μελλοντική εξέλιξη τόσο των επιβατικών όσο και των αγωνιστικών μοντέλων της. Ο Ekstrοm και η Cupra στον τελευταίο γύρο της σεζόν βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης οδηγών και κατασκευαστών αλλά ο τίτλος δεν μπορούσε να θεωρηθεί δεδομένος.

Ο Σουηδός οδηγός έδειξε ότι ήταν επικεντρωμένος στην νίκη της ομάδας από την αρχή του Σαββατοκύριακου, κερδίζοντας τόσο τα group battles, όσο και πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο στα προκριματικά. Στον αγώνα, παρά το περιστατικό με έναν αντίπαλο που τον ανάγκασε να μπει στα pits, ο Ekstrοm κατάφερε να τερματίσει πέμπτος και να συγκεντρώσει τους πόντους που χρειαζόταν για να κερδίσει τον τίτλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με διαφορετικές γκάμες θα συνεχίσουν Cupra και Seat
Δοκιμή: Cupra Formentor VZ5
Cupra Born: Πήρε μπροστά η γραμμή παραγωγής

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement