Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Corsa Days την Παρασκευή και το Σάββατο

Ελλάδα 6:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Corsa Days την Παρασκευή και το Σάββατο

ΝΕΑ

Corsa Days την Παρασκευή και το Σάββατο

ΝΕΑ

Η Opel γιορτάζει την έλευση του νέου Corsa με events σε όλες τις Εκθέσεις πανελλαδικά.

Advertisement
Advertisement

Corsa Days την Παρασκευή και το Σάββατο. Η  Opel καλωσορίζει τη νέα έκδοση του επιτυχημένου Corsa στην Ελλάδα, φέρνοντάς το σε άμεση επαφή με το αγοραστικό κοινό.

Έτσι λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται για το διαχρονικό  best seller της γερμανικής εταιρείας μπορούν να επισκεφθούν τις εκθέσεις της μάρκας, σε όλη τη χώρα, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου  και να γνωρίσουν από κοντά τη νέα γενιά του.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά διάφορες εκδόσεις του μοντέλου και, βέβαια, να κάνουν ένα Test Drive!

Advertisement
Advertisement

Tο νέο Corsa που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην Διεθνή Έκθεση Mobility του Μονάχου, είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας, ενώ θα είναι το πρώτο Opel που θα διατίθεται ως υβριδικό, με σύστημα 48V.

Οπτικά οι σχεδιαστές της Opel έδωσαν στο Corsa ακόμα πιο μοντέρνο και στιλάτο χαρακτήρα, χάρη και στο Opel Vizor. Ανάλογη σχεδιαστική φρεσκάδα, διαπνέει και τον εσωτερικό διάκοσμο, ενώ σημαντικπή είναι και η αναβάθμιση στο τεχνολογικό υπόβαθρο.

Advertisement

Το νέο Corsa Electric προσφέρει περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη ισχύ, βελτιωμένη μπαταρία και μεγαλύτερη αυτονομία. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα: ένα νέο ηλεκτροκινητήρα, με απόδοση 115 kW/156 ίππων και αυτονομία έως και 405 χιλιομέτρων, καθώς και τη δοκιμασμένη επιλογή των 100 kW/136 ίππων  με βελτιωμένη τιμή αυτονομίας, που φτάνει μέχρι τα 357 χιλιόμετρα (WLTP).

Advertisement

Επιπλέον, το νέο Opel Corsa θα είναι το πρώτο μοντέλο του γερμανού κατασκευαστή που θα προσφέρεται με 48V τεχνολογία υβριδικής κίνησης. Το σύστημα περιλαμβάνει μία μπαταρία ιόντων λιθίου και το βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων και των 136 ίππων, που συνδυάζεται έναν ηλεκτροκινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο μικρό ηλεκτρικό και από την Opel
H Opel θα επιμείνει στις μικρές κατηγορίες
Το Opel Corsa σταθερά πρώτο