Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Concours d’Elegance: Καλλιστεία αυτοκινήτων διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ

Ελλάδα 10:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Concours d’Elegance: Καλλιστεία αυτοκινήτων διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ

ΝΕΑ

Concours d’Elegance: Καλλιστεία αυτοκινήτων διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ

ΝΕΑ

Σπάνια αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε άριστη κατάσταση θα συναγωνιστούν για να κερδίσουν το βραβείο του ομορφότερου και πιο ιδιαίτερου στην Ελλάδα. Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει την κορυφαία εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Για 17η χρονιά η λέσχη κλασικών οχημάτων ΦΙΛΠΑ διοργανώνει την εκδήλωση Concours d’Elegance. Πρόκειται για τα πιο σημαντικά καλλιστεία κλασσικών αυτοκινήτων της Ελλάδας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερα από 100 μοναδικά, σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα εκτεθούν. Τα οχήματα θα τοποθετηθούν σύμφωνα με την κατηγορία συμμετοχής τους. Την εκδήλωση θα υποστηρίξουν μουσικά οι Jitterbugs που θα «ταξιδέψουν» τους επισκέπτες με ρυθμούς κλασσικού rock n’ roll.

Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες θα κριθούν από επιτροπή ειδικών που θα αναδείξουν τους νικητές στις κατηγορίες. Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει η απονομή των βραβείων στους νικητές που θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί.

Advertisement
Advertisement

Σπάνια και άριστα διατηρημένα οχήματα

Μιλώντας στο Newsauto ο πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ Τάκης Φωτεινόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σε αυτές τις εκδηλώσεις συμμετέχουν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες όλων των χρονολογιών και αρκετά σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα. Φυσικά δεν θα λείπουν και τα πιο σύγχρονα αρκεί να είναι αυτά που τραβούν τα βλέμματα και δεν τα συναντούμε τόσο συχνά στους δρόμους. Να τονίσουμε πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο ενώ έχουμε στις σκέψεις μας να εντάξουμε και βραβείο που θα επιλέξουν όσοι έρθουν να δουν τα οχήματα από κοντά.

Advertisement

Η επιλογή των αυτοκινήτων που θα βραβεύουμε γίνεται με τον τύπο του αυτοκινήτου, πόσο σπάνιο είναι και σε τι κατάσταση το έχει ο ιδιοκτήτης του. Να σημειώσω πως θα έχουμε κατηγορίες για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες».

Ο πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ Τάκης Φωτεινόπουλος

Το ωράριο

Advertisement

Το ωράριο για τους επισκέπτες είναι μεταξύ 13.00 – 19.00 ενώ αργότερα θα γίνουν και οι βραβεύσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θρίλερ με καμένο Mini Countryman στην Ελλάδα
Και στην Ελλάδα το νέο απίστευτα επικίνδυνο challenge του TikTok
Τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο

Advertisement