Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Coming Soon: Το επίσημο teaser της Lamborghini για την Urus PHEV!

Ελλάδα 21:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Coming Soon: Το επίσημο teaser της Lamborghini για την Urus PHEV!

ΝΕΑ

Coming Soon: Το επίσημο teaser της Lamborghini για την Urus PHEV!

ΝΕΑ

Η ιταλική φίρμα συνεχίζει να «ταΐζει» με το σταγονόμετρο τους πολυάριθμους λάτρεις της, αλλά η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Advertisement
Advertisement

Από το περασμένο καλοκαίρι γνωρίζαμε δια στόματος του ισχυρού άνδρα της Lamborghini, Στέφαν Βίνκελμαν, ότι η Urus θα σταματήσει να παράγεται, αποκλειστικά, με κινητήρες εσωτερικής καύσης, από το 2024.

Έκτοτε οι πληροφορίες και βασικά οι τεχνικές λεπτομέρειες, παραμένουν συγκεχυμένες, παρότι η πολυαναμενόμενη PHEV έκδοση του μοντέλου, έχει εντοπισθεί καμουφλαρισμένη να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα του Nurburgring.

Στο εορταστικό, καθώς το 2023 η εμβληματική μάρκα έκλεισε 60 χρόνια παρουσίας και δημιουργίας εξωτικών αυτοκινήτων, τεύχος του επίσημου περιοδικού της, η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser, για την Urus PHEV, πιστοποιώντας ότι η περίοδος αναμονής πλησιάζει στο τέλος.

Advertisement
Advertisement

Η Urus Plug-In-Hybrid θα έχει το σύστημα που υπάρχει στην αντίστοιχη έκδοση της Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid. Στο γερμανικό πολυτελές SUV η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του είναι 740 ίπποι και η ροπή του 950 Nm.

Όμως, στην περίπτωση της Lamborghini η απόδοση αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη, για να ταιριάζει στον χαρακτήρα της Urus και στην ιστορία των μοντέλων της εταιρείας. Αν και ακόμα δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες, η Urus PHEV θα παρουσιαστεί εντός του δεύτερου εξάμηνου του τρέχοντος και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί μια κομβική έκδοση στη γκάμα της ιταλικής μάρκας.

Advertisement

Σχεδιαστικά, το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί με αν ενωμένο το πίσω μέρος, αλλά και με κάποιες πρόσθετες πινελιές, στο υπόλοιπο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε -και ακούστε- τη νέα Lamborghini (+ video)
Τι κρύβεται κάτω από αυτό το περίεργο καμουφλάζ; (+video)
Γέμισε ο κόσμος Lamborghini!

Advertisement