Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Χρυσό μετάλλιο ασφάλειας στo Volkswagen Transporter

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χρυσό μετάλλιο ασφάλειας στo Volkswagen Transporter

Fleet Cars

Χρυσό μετάλλιο ασφάλειας στo Volkswagen Transporter

Fleet Cars

Το Euro NCAP έχοντας δοκιμάσει την ασφάλεια 19 φορτηγών της ίδιας κατηγορίας, ανακηρύσσει το Transporter της Volkswagen ως το ασφαλέστερο όλων.

Advertisement
Advertisement

Με στοιχεία εξοπλισμού που παραπέμπουν στα αμιγώς επιβατικά, το VW Transporter αναφέρεται ως το «σημείο αναφοράς» ανάμεσα στα μοντέλα της κατηγορίας.

Ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP έχει δοκιμάσει την ασφάλεια που προσφέρουν 19 ελαφρά επαγγελματικά με τις δοκιμές να εστιάζουν στη διαθεσιμότητα και τη λειτουργία τωνενεργών συστημάτων ασφαλείας. Το Transporter της Volkswagen Commercial Vehicles βρέθηκε στην κορυφαία θέση της λίστας και αυτό είχε ως συνέπεια να του απονεμηθεί το «χρυσό μετάλλιο» του Euro NCAP. Η άνοδος του διαδικτυακού εμπορίου οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες παράδοσης. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των φορτηγών αυτού του είδους (van) στους δρόμους αυξάνεται.

Advertisement
Advertisement

Αυτό και μόνο ήταν ένα καλός λόγος για τον Οργανισμό του Euro NCAP να ερευνήσει και να αξιολογήσει τη διαθεσιμότητα και τη λειτουργία συστημάτων υποβοήθησης οδηγού που προσφέρονται από φορτηγά στις κατηγορίες B, C και D με επιτρεπόμενο συνολικό βάρος έως 3,5 τόνους. Μετά από εκτεταμένες δοκιμές, o NCAP κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Transporter από την Volkswagen Commercial Vehicles έχει την καλύτερη βαθμολογία. Για την γκάμα του μοντέλου υπάρχει μια ευρεία επιλογή συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Αυτά περιλαμβάνουν από τη λειτουργία Lane Assist και Front Assist με City Emergency Braking έως το Adaptive Cruise Control (ACC) με περιοριστή ταχύτητας.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Εβδομηκοστά γενέθλια για το παλιότερο VW Transporter

Plug-in υβριδική έκδοση αποκτά το VW Tiguan 

Advertisement

Φρένο στο ηλεκτρικό I.D.Buggy