Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τον Απρίλιο του 2023 το Fast & Furious 10

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τον Απρίλιο του 2023 το Fast & Furious 10

ΝΕΑ

Τον Απρίλιο του 2023 το Fast & Furious 10

ΝΕΑ

O Vin Diesel και η παρέα του θα βρίσκονται και πάλι κοντά μας το 2023 με το 10ο και προτελευταίο «επεισόδιο» του επιτυχημένου franchise ταινιών «Fast & Furious».

Advertisement
Advertisement

Όταν το 2001 βγήκε στις αίθουσες το «The Fast and the Furious» κανείς δεν φανταζόταν την τεράστια εμπορική επιτυχία που θα είχε, ενώ παράλληλα έφερε στο προσκήνιο την drag race κουλτούρα, που ισορροπεί στα όρια της ταχύτητας και του νόμου

Έκτοτε έχουν περάσει 20 χρόνια και οι πρωταγωνιστές παραμένουν σχεδόν οι ίδιοι, πέραν της τραγικής απώλειας του Paul Walker, ενώ οι περιπέτειες τους έχουν προχωρήσει σε άλλο επίπεδο, καθώς εμπλέκονται ακόμα και στην αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων. Μιλάμε για άλλο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Οι πολυπληθείς λάτρεις των συγκεκριμένων ταινιών θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι, καθώς σύμφωνα με τον βασικό πρωταγωνιστή Vin Diesel (Dominic Toretto) τον Ιανουάριο του 2022 θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Fast and Furious 10» που ουσιαστικά θα χωρίζεται σε δύο μέρη, Part 1 και Part 2.

Πίσω από την κάμερα θα βρίσκεται και πάλι ο Justin Lin, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει πέντε από τις εννέα συνολικά ταινίες του «F&F», ενώ προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την υπόθεση. Δημοσιεύματα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αναφέρουν ότι πιθανόν να επιστρέψει στο καστ ο Jason Statham, όχι όμως και ο Dwayne Johnson που αποφάσισε να μην συμμετέχει στις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς.

Advertisement

Τέλος να αναφέρουμε ότι το franchise του Fast & Furious έχει ξεπεράσει παγκοσμίως τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο box office.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι είπε το cast του Fast & Furious 9 στο “κόκκινο χαλί” (+videos)
Η κεντρομήχανη Dodge Charger του Fast & Furious 9 σε έκδοση δρόμου
Το Fast & Furious Twin Turbo ρολόι της Jacob & Co. κοστίζει 486.000 ευρώ! (+video)