Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χέρια ή τύχη; Λίγο κι απ’ τα δύο! (+video)

Ελλάδα 15:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χέρια ή τύχη; Λίγο κι απ’ τα δύο! (+video)

ΝΕΑ

Χέρια ή τύχη; Λίγο κι απ’ τα δύο! (+video)

ΝΕΑ

Δεν είναι η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που βλέπουμε και θαυμάζουμε την τύχη και την ικανότητα ενός οδηγού που βγάζει «εκτός ορίων» ένα supercar όπως η Lamborghini Huracan Evo που έχουμε εδώ.

Advertisement
Advertisement

Η ροζ Lamborghini Huracan Evo στα χέρια του ιδιοκτήτη οδηγού της, περνάει «φίλερ» από ένα κολωνάκι που είναι έξω από το δρόμο.

Η συγκεκριμένη Huracan Evo ανήκει στον Giacomo Ghermandi, ο οποίος εκτός των άλλων είναι και οδηγός αγώνων στο πρωτάθλημα τουρισμού, TCR Europe. Στο συγκεκριμένο video που έχει αναρτήσει ο ίδιος στο δικό του λογαριασμού του Instagram, φαίνεται πως παρά τον εξαιρετικό έλεγχο κατά το γλίστρημα της Lambo, δεν άργησε η στιγμή που τα πράγματα ξέφυγαν.

Advertisement
Advertisement

Έστω και λίγο, μια και ο εμπρός αριστερός τροχός του αυτοκινήτου βγήκε από την άσφαλτο και πέρασε πάνω από τη βλάστηση στην εσωτερική πλευρά της αριστερής κλειστής στροφής. Όλο το παραπάνω, έγινε με τον Ghermandi να driftάρει τη Lamborghini του, προς χάριν των ακολούθων του στο συγκεκριμένο «κανάλι» κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε την τύχη του, μια και το κολωνάκι πέρασε κυριολεκτικά ξυστά από τον πανάκριβο προφυλακτήρα της Lambo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κιτς μπορεί να γίνει μια Lamborghini Urus;
Οι Beatles η Lamborghini και το… Love me Do (+video)
Οδηγούμε τη νέα Toyota Corolla Cross στην Ισπανία

Advertisement

 

 

Advertisement