Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Changan Lumin Corn: Νέο μικρό και ηλεκτρικό

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Changan Lumin Corn: Νέο μικρό και ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Changan Lumin Corn: Νέο μικρό και ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Changan Lumin Corn, ένα νέο κινεζικό ηλεκτρικό όχημα που αναμένεται να ανταγωνιστεί το E.V με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χώρας: το Wuling Mini EV.

Advertisement
Advertisement

Το Lumin Corn έχει ζωντανέψει από την Changan New Energy και την CATL και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα EPA0 της Changanb.

Όπως το επιτυχημένο Wuling Mini EV, το Lumin Cornm είναι πολύ μικρό. Έχει μήκος μόλις 3.270 χιλιοστά, ύψος 1.700, πλάτος 1.545 και 1.980 χιλιοστά μεταξόνιο. Παρά το συμπαγές μέγεθος του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο με δύο μικρές μπαταρίες (με χωρητικότητα 12,92 kWh και 17,65 kWh).

Advertisement
Advertisement

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι το μικρότερο από αυτά τα δύο πακέτα μπαταριών δίνει μια καλή αυτονομία 155 χλμ, ενώ το πακέτο των 17,65 kWh ανεβάζει την αυτονομία στα 210 χλμ. Οι αγοραστές που διανύουν περισσότερα χιλιόμετρα θα μπορούν να αγοράσουν το Lumin Corn με ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία 27,99 kWh, η οποία φτάνει τα 301 χλμ.

Όλες οι εκδόσεις που είναι διαθέσιμες κατά το λανσάρισμα θα πωλούνται με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 41 ίππων, ενώ ένας κινητήρας 48 ίππων θα προστεθεί στη γκάμα αργότερα. Όπως έχετε παρατηρήσει, το Lumin Corn είναι δίθυρο αλλά έχει τέσσερις θέσεις. Το μπροστινό μέρος του ηλεκτρικού μοντέλου διαθέτει ένα ζευγάρι στρογγυλούς προβολείς και έχει μια μικρή μάσκα που βρίσκεται κάτω από τη βάση της πινακίδας κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι ηλεκτροκινητήρες «τελειώνουν» τους προμηθευτές
Τέλη Ιουνίου έρχεται το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe
Επαναστατικός ηλεκτροκινητήρας με απόδοση Formula E

Advertisement