Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bugatti: Πάνω από 65.000 ώρες εξέλιξης για τη La Voiture Noire

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bugatti: Πάνω από 65.000 ώρες εξέλιξης για τη La Voiture Noire

ΝΕΑ

Bugatti: Πάνω από 65.000 ώρες εξέλιξης για τη La Voiture Noire

ΝΕΑ

Την τελευταία φορά που ακούσαμε για τη Bugatti La Voiture Noire ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν εθεάθη στο Molsheim, το σπίτι της Bugatti.

Advertisement
Advertisement

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία την έβαλε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δημοσιοποιώντας μερικές εικόνες καθώς και μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια από τη διαδικασία εξέλιξης.

“Έχουν επενδυθεί 65.000 ώρες προκειμένου να καταστεί η La Voiture Noire το πιο μοναδικό κομμάτι σε τέσσερις τροχούς που δημιουργήθηκε ποτέ”, δήλωσε επίσημα η Bugatti.

Αυτό σημαίνει σχεδόν 7,5 χρόνια εξονυχιστικής εξέλιξης, αυτός είναι ο χρόνος που επένδυσαν για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου project.

Advertisement
Advertisement

Το στοιχείο βέβαια που κάνει το γεγονός της μακροχρόνιας εξέλιξης ακόμη πιο εκπληκτικό είναι πως η La Voiture Noire βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη γνωστή μας Chiron.

Η Bugatti δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την ταυτότητα του τυχερού κατόχου, αλλά όποιος κι αν είναι αυτός ξέρουμε πως πλήρωσε 11 εκατομμύρια ευρώ εξαιρουμένων των φόρων, ώστε να την προσθέσει στην πολύτιμη συλλογή του.

Advertisement

Τα παραπάνω κάνουν τη Chiron να φαίνεται “προσιτή” στην άμεση σύγκριση με την La Voiture Noire, καθώς ξεκινά από σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Και αν το αντέχετε οικονομικά, είστε τυχεροί γιατί περίπου 50 Chiron πρέπει να είναι ακόμη διαθέσιμες.

Η La Voiture Noire αποτίει φόρο τιμής στην Type 57 SC Atlantic και γιόρτασε επίσης με τον καλύτερο χρόνο τα 110α γενέθλια της Bugatti.

Advertisement

Για την ιστορία να σας υπενθυμίσουμε πως διαθέτει αμάξωμα από ανθρακονήματα καθώς και έναν κινητήρα W16 8,0 λίτρων τετραπλά υπερτροφοδοτούμενο που αποδίδει παρακαλώ 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής. Όνειρα γλυκά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πιάσαμε στα πράσα τη σπάνια Bugatti La Voiture Noire
H Bugatti La Voiture Noire είναι το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο στολίδι  
H Baby Bugatti στην υπηρεσία του αεροδρομίου του Dubai

Advertisement