Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bugatti: «Όχι» σε SUV

Ελλάδα 5:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bugatti: «Όχι» σε SUV

ΝΕΑ

Bugatti: «Όχι» σε SUV

ΝΕΑ

Η διαβεβαίωση πως η Bugatti δεν θα εμπλακεί με τη κατηγορία των SUV ήρθε από τον CEO της εταιρίας Stephan Winkelmann ο οποίος με αυτό τον τρόπο δίνει τέλος στην φημολογία που ήθελε την Bugatti να εργάζεται πάνω σε έναν αντίπαλο της Lamborghini Urus.

Advertisement
Advertisement

Στην σχετική του δήλωση ο Winkelmann σημειώνει: «Δεν θα υπάρξει SUV από την Bugatti. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα ήταν σύμφωνο ούτε με την εικόνα αλλά ούτε και με την ιστορία της εταιρίας μας». Φυσικά η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται από τον πλέον αρμόδιο άνθρωπο όμως αξίζει να θυμηθούμε πως στο παρελθόν και η Ferrari είχε αρνηθεί επίσημα την πιθανότητα δημιουργία ενός SUV όμως σήμερα εργάζεται πάνω στην εξέλιξη κάτι σχετικού που η ίδια ονομάζει Ferrari Activity Vehicle.

Πάντως η δήλωση του Winkelmann έρχεται την στιγμή που η Bugatti γιορτάζει την επέτειο των 110 ετών από τη δημιουργία της. Με αυτή την ευκαιρία έχουν αναγγελθεί αρκετές εκπλήξεις μεταξύ των οποίων και η αναγγελία των μελλοντικών της μοντέλων. Πάντως αν και η πληροφόρηση σχετικά με αυτά είναι πρακτικά μηδαμινή είναι σίγουρο πως η εταιρία διανύει μια περίοδο άνθησης και αισιοδοξίας, ειδικά μετά την εξαιρετικά θερμή υποδοχή που είχε η Bugatti Divo, που πρακτικά ήταν μια έκδοση πίστας για της Chiron. Παρά το εξωφρενικό κόστος των 5 εκατομμυρίων ευρώ το αυτοκίνητο ξεπούλησε όλη του την παραγωγή μέσα σε ελάχιστο διάστημα και μάλιστα αγοράστηκε από ανθρώπους που ήδη κατείχαν μια Chiron. Είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμή η Bugatti εξετάζει αρκετές πιθανές επιλογές ενώ μετά τον τέλος της φημολογίας σχετικά με ένα SUV το επόμενο πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό ενός τετράθυρου saloon στα χνάρια του πρωτότυπου Galibier του 2009.

Advertisement
Advertisement