Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Breitling: Ειδική συλλογή σε συνεργασία με τη Victoria Beckham

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Breitling: Ειδική συλλογή σε συνεργασία με τη Victoria Beckham

ΝΕΑ

Breitling: Ειδική συλλογή σε συνεργασία με τη Victoria Beckham

ΝΕΑ

Το είδωλο της μόδας υπογράφει με το προσωπικό της στυλ, την περιορισμένης έκδοσης συλλογή Chronomat 36 Victoria Beckham.

Advertisement
Advertisement

Η Breitling παρουσιάζει μια νέα σειρά ρολογιών που σχεδιάστηκαν από κοινού με τη Victoria Beckham. Η συλλογή Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham, περιορισμένη σε μόλις 1.500 κομμάτια, είναι το αποτέλεσμα μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ της πολυτελούς ωρολογοποιίας και της διάσημης δημιουργικής διευθύντριας του οίκου.

Η μόδα συναντά τη λειτουργικότητα
Το Chronomat είναι το κομψό, για όλες τις χρήσεις ρολόι της Breitling και ένα ιδιαίτερο αγαπημένο των γυναικών που θέλουν το καλύτερο και των δύο κόσμων: μόδα και λειτουργικότητα.

Η συλλογή Victoria Beckham διατηρεί τα κλασικά χαρακτηριστικά του Chronomat, όπως το μεταλλικό rouleaux μπρασελέ και τα υπερυψωμένα tabs στα τέσσερα τέταρτα της στεφάνης.

Advertisement
Advertisement

Αυτά συνδυάζονται με εκλεπτυσμένα νέα χρώματα εμπνευσμένα από την παλέτα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 του οίκου Beckham, συμπεριλαμβανομένων της μέντας, midnight blue, dove gray και της άμμου.

Η συλλογή διαθέτει τόσο το λογότυπο Breitling στο καντράν όσο και τα αρχικά της Victoria Beckham στον δείκτη δευτερολέπτων, με δυνατότητα επιλογής σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι ή κίτρινο χρυσό – ένα ειδικό υλικό που αναβίωσε η Breitling ειδικά για αυτή τη συλλογή.

Advertisement

Τα καντράν αναφέρουν επίσης το limitation: «One of 400» για καθένα από τα κομμάτια από ανοξείδωτο ατσάλι και «One of 100» για κάθε μια από τις παραλλαγές χρυσού.

Με την υποστήριξη του Breitling Caliber 10, το Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham έχει διαθέσιμο χρόνο περίπου 42 ωρών εκτός καρπού.

Advertisement

Αυτό το περιορισμένης έκδοσης Chronomat διατίθεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κουτί με τα δυο λογότυπα και τα χρυσά κομμάτια συνοδεύονται και από αντίστοιχο travel pouch.

Από το 2018, η Breitling έχει δεσμευτεί να επεκτείνει τις συλλογές γυναικείων ρολογιών της. Με την Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham, η Breitling συνεχίζει να γιορτάζει τις γυναίκες που είναι τολμηρές, αυθεντικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση, χαρακτηριστικά που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα συλλογή Breitling Avenger
Breitling: Αντιμετωπίστε τα στοιχεία της φύσης με γνώμονα τη μόδα
Boutique από τη Breitling και στη Θεσσαλονίκη