Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Boutique από τη Breitling και στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 22:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Boutique από τη Breitling και στη Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Boutique από τη Breitling και στη Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Η Breitling ανοίγει μία boutique υψηλής αισθητικής στη συμπρωτεύουσα, με σκοπό να εξυπηρετήσει όλους τους φίλους της ωρολογοποιίας που διαμένουν στη βόρεια Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Με την γνωστή της μοντέρνα-ρετρό ταυτότητα και ακολουθώντας τα πρότυπα του brand που θέλουν όλες τις boutique παγκοσμίως να έχουν την ίδια αρχιτεκτονική σφραγίδα, η Breitling ανοίγει νέα boutique στην Τσιμισκή 94.

Με αισθητική που θυμίζει loft, τοίχους με σκαλιστή πέτρα, μοντέρνους φωτισμούς και ένα μπαρ με δερμάτινες λεπτομέρειες, η νέα Breitling Boutique θα κάνει όλους τους επισκέπτες της να αισθανθούν τη «ζεστή» φιλοξενία της μάρκας.

Εκεί, θα μπορέσουν να δουν και να δοκιμάσουν τις πλήρεις συλλογές των ρολογιών της, καθώς και αποκλειστικά Boutique Editions σε περιορισμένο αριθμό.

Advertisement
Advertisement

Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας με τον ξεχωριστό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την δέσμευση της για σωστό σχεδιασμό.

Λόγω της ιστορικής σχέσης της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα.

Advertisement

Φημίζεται για το πνεύμα της και έχει κερδίσει έτσι μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας.

Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του κάθε ρολογιού είναι εξασφαλισμένη από την πιστοποίηση COSC και της ελβετικής κατασκευής τους.

Advertisement

Είτε είσαι φαν της αεροπλοΐας, των καταδύσεων και της ταχύτητας, είτε αναζητάς ένα ρολόι που θα σε συντροφεύει στην απαιτητική καθημερινότητά σου και όλες τις περιπέτειες που ονειρεύεσαι, είναι πολύ πιθανό στις καινούργιες βιτρίνες της boutique να αναγνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο για τον καρπό σου.

Το προσωπικό του καταστήματος περιμένει να υποδεχτεί τους θαυμαστές των ρολογιών, προσφέροντας πάντα ποιότητα εξυπηρέτησης σε έναν casual και φιλόξενο χώρο που δημιουργήθηκε για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα συλλογή Breitling Avenger
H Breitling παρουσίασε τα νέα Top Time Deus και Top Time Triumph
H Breitling γιορτάζει τα 70 χρόνια από το πρώτο Co-Pilot