Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Brabus: Ολοκληρώθηκε η εντυπωσιακή συλλογή Deep Blue (+video)

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Brabus: Ολοκληρώθηκε η εντυπωσιακή συλλογή Deep Blue (+video)

ΝΕΑ

Brabus: Ολοκληρώθηκε η εντυπωσιακή συλλογή Deep Blue (+video)

ΝΕΑ

Η Brabus παρουσίασε το τρίτο και τελευταίο κομμάτι της συλλογής Deep Blue που δεν είναι άλλο από την AMG G 63.

Advertisement
Advertisement

Η Brabus το 2022 ξεκίνησε μια ιδιαίτερη σειρά προϊόντων την οποία ονόμασε Deep Blue. Η αρχή έγινε με ένα απίθανο ταχύπλοο, το Shadow 900 Deep Blue το οποίο ξεχείλιζε από πολυτέλεια και τρομακτικές επιδόσεις. Το δεύτερο ήταν ένα μοναδικό ρολόι Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow Edition, το οποίο κατασκευάστηκε σε μόλις 200 κομμάτια και ο σχεδιασμός του ήταν επηρεασμένος από το σκάφος της Brabus.

Το τρίτο και τελευταίο κομμάτι της συλλογής Deep Blue είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για το Brabus 900 Deep Blue το οποίο βασίζεται στην Mercedes-Benz AMG G 63 και αποτελεί ένα έργο τέχνης της γερμανικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Για να συνδέσει η Brabus το πολυτελές SUV της με το ταχύπλοο της ίδιας σειράς, αποφάσισε να του χαρίσει την ίδια ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι ο V8 κινητήρας των 4.5 λίτρων με τη βοήθεια δύο τούρμπο και της εμπειρίας της AMG, φτάνει τους 900 ίππους, όπως ακριβώς και οι δύο κινητήρες της Mercury του Shadow 900 Deep Blue. Η ροπή είναι επίσης θηριώδης φτάνοντας τα 1.250 Nm, ενώ η Mercedes έχει περιορίσει την ροπή στα 1.050 Nm όταν αποφασίσει ο οδηγός να πατήσει τέρμα το γκάζι κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης από στάση.

Η AMG G63 είναι σε θέση να αναπτύξει ταχύτητα της τάξης των 280 χλμ./ώρα, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 9τάχυτο αυτόματο και φροντίζει να επιταχύνει το αυτοκίνητο από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα. Στην εξωτερική εμφάνιση, αυτό που δεσπόζει περισσότερο είναι η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και οι τεράστιες ζάντες 24 ιντσών, ενώ η Brabus αναφέρει ότι έχει τοποθετήσει περισσότερα από 200 επιπλέον εξαρτήματα στην AMG G 63 στο 900 Deep Blue.

Advertisement

Δείτε το εκρηκτικό Brabus AMG G63.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το smart #1 Brabus απέναντι στον «τάρανδο» (+video)
Η συνεργασία Panerai και Brabus είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα
Επιπλέον 290 Brabus 1300R θα διατεθούν το 2023 (+video)