Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η συνεργασία Panerai και Brabus είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η συνεργασία Panerai και Brabus είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα

ΝΕΑ

Η συνεργασία Panerai και Brabus είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα

ΝΕΑ

Οι Panerai και Brabus συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το Submersible S Verde Militare Edition, το οποίο συνδυάζει την πολυτέλεια με τη sport διάθεση με τρόπο μοναδικό.

Advertisement
Advertisement

Τα Panerai έχουν φανατικούς φίλους, οι οποίοι τώρα, βλέπουν με άλλο μάτι και τη Brabus με την παρουσίαση του Submersible S Verde Militare Edition.

Ο Ιταλός κατασκευαστής ρολογιών πολυτελείας συνεργάζεται με την Brabus από πέρυσι και πολλοί από εμάς θυμόμαστε το περιορισμένης παραγωγής Submersible S Brabus Black Ops Edition. Τώρα έχουμε μια ολοκαίνουργια έκδοση αυτού του ρολογιού, που ονομάζεται Verde Militare Edition και ξεχωρίζει με τη στιβαρή αισθητική του, τα νέα υλικά και την προσέγγιση του σχήματος που δίνει μια ελαφρώς διαφορετική νότα.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο ρολόι είναι φινιρισμένο σε ένα βαθύ ματ χακί χρώμα, που συνδυάζεται με το μαύρο αλλά και τις ανοιχτόχρωμες λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και αξίζει να ξέρετε πως θα κατασκευαστούν μόνο 200 αντίτυπα. με τιμή που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Με κάσα Carbotech και διάμετρο 47 χιλιοστά, το νέο ρολόι της Panerai αναδεικνύει και την υπογραφή της Brabus.

Ο μηχανισμός του είναι αυτόματος και έχει αντοχή τριών ημερών στην ακινησία, ενώ μπορεί να τον κοιτάζει κανείς, λόγω της open back διαμόρφωσης με το κρύσταλλο από ζαφείρι. Το νέο Panerai Submersible S Brabus Verde Militare Edition ταιριάζει απόλυτα με οποιοδήποτε σκληροτράχηλο μοντέλο αυτοκινήτου «υπογράφει» η Brabus, δημιουργώντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Brabus S600: Η βελτίωση της Mercedes-Maybach S580 (+video)
Αλλάζουν όλα για τους ελεγκτές ΚΤΕΟ ADR/ATP!
Με πόσα πήγαινε πατίνι-πύραυλος στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης; (+ video)