Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί να είναι αυτό το επόμενο Jeep Wrangler;

Ελλάδα 14:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί να είναι αυτό το επόμενο Jeep Wrangler;

ΝΕΑ

Μπορεί να είναι αυτό το επόμενο Jeep Wrangler;

ΝΕΑ

Όχι η Jeep δεν τρελάθηκε ακόμη να μας προϊδεάζει με ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό Wrangler στη μορφή που βλέπετε.

Advertisement
Advertisement

Απλώς ο κύριος Arjun Kurunji ήθελε να μοιραστεί μαζί μας τη δική του οπτική σχετικά με το σκληροπυρηνικό Jeep.

Κάτι παραπάνω από φουτουριστικό και σκληροτράχηλο, το Wrangler που σχεδίασε ο Kurunji δύσκολα θα μπορούσε να βρει με αυτή τη μορφή το δρόμο προς την παραγωγή. Κανένα πρόβλημα για τον ίδιο που είχε μία έμπνευση ανάμεσα σε Playmobil και Lego σχεδιάζοντας κάτι αναμφίβολα ιδιαίτερο. Ένα δίπορτο τετραγωνισμένο πρωτότυπο με κόκκινο γάντζο ρυμούλκησης και σχεδιαστική φιλοσοφία που θυμίζει περισσότερο παιχνίδι για τον παιδότοπο παρά αυτοκίνητο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Το φουτουριστικό μοντέλο έχει μία ενιαία γυάλινη επιφάνεια που παίζει το ρόλο των παραθύρων με τις κολόνες να είναι επίσης διάφανες και την ορατότητα να των επιβατών να είναι κυρίαρχη στις προτεραιότητες του Kurunji. Τα όμορφα φωτιστικά σώματα LED είναι διακριτικά και κομψά, ενώ τα ελαστικά υποδηλώνουν έναν προορισμό πολύ μακριά από το αστικό περιβάλλον, όπως επιτάσσει ο off road χαρακτήρας ενός Wrangler ακόμη και αν δεν κυκλοφορήσει ποτέ σε πραγματικές συνθήκες.

Στα πιο ρεαλιστικά τώρα, η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς Jeep αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της δεκαετίας, κατά πάσα πιθανότητα μονάχα με αμιγώς ηλεκτρικό χαρακτήρα. Η εταιρεία άλλωστε που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Stellantis, μας έχει προϊδεάσει για τους ηλεκτρικούς της στόχους και το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης μέχρι το 2030.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Ερντογάν θα εξάγει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τουρκίας και στην Ευρώπη
Οι Ρώσοι παρουσιάζουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 6.000 ευρώ
Λιπαντικά: Kάνεις αλλαγή κάθε 20 ή 30.000 χλμ.;

Advertisement