Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφη η Alfa Romeo Giulia;

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφη η Alfa Romeo Giulia;

ΝΕΑ

Μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφη η Alfa Romeo Giulia;

ΝΕΑ

Το σεντάν μοντέλο της Alfa Romeo είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα τετράτροχα που κυκλοφορούν στους ευρωπαϊκούς δρόμους, ένα στοιχείο που ίσως διατηρηθεί και στην επόμενη γενιά του.

Advertisement
Advertisement

 

Ήδη οι υπεύθυνοι της FCA έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης νέων σχεδιαστικών μοτίβων για τη νέα Giulia, η οποία σύμφωνα με τα πλάνα της εταιρείας αναμένεται μέσα στο 2023. Πάντως ακόμα δεν είναι σίγουρο εάν θα συνεχίσει να υφίσταται ως σεντάν, καθώς βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν δηλώσεις του υπεύθυνου σχεδίασης Klaus Busse, ο οποίος τονίζει ότι υπάρχουν κάποιες ιδέες σχετικά με την αισθητική διαφοροποίηση του μοντέλου, χωρίς ωστόσο να έχει επισημοποιηθεί κάτι.

Advertisement
Advertisement

Πάντως, τα ψηφιακά σχέδια που σας παρουσιάζουμε προέρχονται από ανεξάρτητο σχεδιαστή, ονόματι Kostur Alexandr, και μας δείχνουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα μπορούσε να ακολουθήσει το μοντέλο παραγωγής, εάν παρέμεινε η ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το υπάρχον μοντέλο. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του συγκεκριμένου μοντέλου θυμίζουν την παλαιότερη Alfa Romeo 159, όπως τα λεπτής σχεδίασης φωτιστικά σώματα, ενώ είναι ξεκάθαρο πως στόχος των Ιταλών είναι να βρεθούν στο επίκεντρο της premium μικρομεσαίας κατηγορίας και να κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο εμφάνισης και οδικής συμπεριφοράς.

Διαβάστε επίσης:
Αποκαλύπτουμε τη νέα γενιά του Nissan Qashqai
Πρώτη γεύση από τη νέα Alfa Romeo GTV;
Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5
Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι το νέο Audi A3
Αποκλειστικό Newsauto: Το νέο VW Golf GTI θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ
Αποκλειστικό: 3 νέες Mercedes που έρχονται το 2020