Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bonus χιλιάδων ευρώ για τους υπαλλήλους της Porsche!

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bonus χιλιάδων ευρώ για τους υπαλλήλους της Porsche!

ΝΕΑ

Bonus χιλιάδων ευρώ για τους υπαλλήλους της Porsche!

ΝΕΑ

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έδωσε 9.700 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο εξαιτίας των κορυφαίων επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

H Porsche κάθε χρόνο ανταμείβει τους υπαλλήλους της για την εξαιρετική τους αφοσίωση αλλά και για την δέσμευσή τους έναντι της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Έτσι λοιπόν όπως κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία φέτος μοίρασε 9.700 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο ως bonus για τις επιδόσεις της Porsche.

Το επίδομα θα αποτελείται από δύο μέρη και ειδικότερα τα 9.000 ευρώ θα καταβληθούν για τις ειδικές υπηρεσίες του εργατικού δυναμικού της Porsche που αφορούν στο 2018, ενώ τα υπόλοιπα 700 ευρώ για τις συνταξιοδοτικές παροχές.

Advertisement
Advertisement

Να υπενθυμίσουμε πως η Porsche αύξησε τις πωλήσεις της κατά 4% το 2018 ξεπερνώντας τις 256.250 μονάδες με αποτέλεσμα τα έσοδα να καταγράψουν αύξηση 10% και να ανέλθουν σε 25,8 δις. ευρώ ενώ τα καθαρά λειτουργικά κέρδη επόσης αυξήθηκαν κατά 4% και ανήλθαν σε 4,3 δις. ευρώ. Η απόδοση των επενδύσεων κυμάνθηκε σε 16,6% ενώ το εργατικό δυναμικό αυξήθηκε κατά περίπου 9% και ανέρχεται σε 32.325 υπαλλήλους.

Το bonus που εισέπραξαν οι εργαζόμενοι της Porsche για το 2018 είναι υψηλότερο από το αντίστοιχο του 2017 το οποίο ανήλθε σε 9.656 ευρώ αλλά και από εκείνο του 2017 που ήταν 9.300 ευρώ. Επιπλέον, οι υπάλληλοι της Porsche έλαβαν εφάπαξ πληρωμή ύψους 356 ευρώ με την ευκαιρία του εορτασμού των “70 χρόνων της Porsche”.

Οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται από την εταιρία να κάνουν εθελοντικές δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ και το εκτελεστικό συμβούλιο της Porsche υποστηρίζει επίσης αυτή την πρωτοβουλία, και δωρίζει συνολικά 500.000 ευρώ. Η δωρεά αυτή συμπληρώνει το πρόγραμμα δωρεάς της Porsche σε νοσοκομεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις, ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Διπλασιάζονται τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις – Αφαιρούνται πινακίδες!

Advertisement

Πότε ισχύει η 3μηνη αναστολή δόσεων σε δάνεια αυτοκινήτων

Έδωσε προκαταβολή 22.500 ευρώ για ανύπαρκτο Mercedes Vito Tourer!