Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Z4 M Shooting Brake: Νοσταλγώντας το παρελθόν

Ελλάδα 3:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW Z4 M Shooting Brake: Νοσταλγώντας το παρελθόν

ΝΕΑ

BMW Z4 M Shooting Brake: Νοσταλγώντας το παρελθόν

ΝΕΑ

Η φαντασία ενός σχεδιαστή, σε συνδυασμό με τα προγράμματα επεξεργασίας μας χαρίζουν μία «ουτοπική» shooting brake έκδοση της BMW Z4.

Advertisement
Advertisement

Πόσοι από εμάς δεν θυμόμαστε την αμφιλεγόμενης αισθητικής BMW Z3 Coupe, η οποία εμφανίστηκε στο 1997, και παρά το προσωνύμιο «Το παπούτσι του κλόουν» κατάφερε να στιγματίσει μία ολόκληρη γενιά οδηγών, καθώς διέθετε στοιχεία που την έκαναν ένα πραγματικό fun to drive μοντέλο.

Τα χρόνια πέρασαν και ποτέ ξανά η BMW δεν επανάφερε στο προσκήνιο το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην roadster έκδοσή του, την γνωστή μας Z4, που έχει μπει αισίως στην 6η της γενιά. Δυστυχώς η εμπορική της πορεία δεν είναι η αναμενόμενη, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα έρθει το οριστικό τέλος της. Τα παραπάνω έρχονται σε αντίθεση με την πορεία της νέας Toyota Supra, με το ιαπωνικό κουπέ που φέρει πολλά κοινά σημεία με τη Z4, όπως πλαίσιο και κινητήρες να σημειώνει εξαιρετικές πωλήσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Ο Κινέζος ψηφιακός καλλιτέχνης Sugar Chow θέλοντας να αναβιώσει την κορυφαία έκδοση Z4 M Coupe, δημιούργησε μία δική του εκδοχή για το πως θα ήταν μία η νέα γενιά της Z4 M σε έκδοση shooting brake. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με το αμάξωμα να διαθέτει αεροδυναμικά πλευρικά τμήματα και διογκωμένους θόλους, θυμίζοντας αρκετά την Ferrari F12 Berlinetta. Την εικόνα συμπληρώνει η διαφορετική σχεδίαση της πίσω γυάλινης επιφάνειας καθώς και το πιο διακριτό spoiler.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To render για το Μitsubishi Lancer EVO XI του 2023 είναι αρκετό για να ελπίζουμε
Η σύγχρονη BMW Nazca C2 θα ήταν… το κάτι άλλο
Μια Porsche 356 «χτισμένη» σε πλαίσιο 911 SC (render)

Advertisement