Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Σειρά 1 sedan για την Ευρώπη;

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW Σειρά 1 sedan για την Ευρώπη;

ΝΕΑ

BMW Σειρά 1 sedan για την Ευρώπη;

ΝΕΑ

Αρχικά, η διάθεση της BMW αναφορικά με το μικρότερο sedan μοντέλο της γκάμας της, ήταν πως θα διατεθεί αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας. Η ανανεωμένη εκδοχή της Σειράς 1, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Τον περασμένο Ιούνιο η BMW παρουσίασε το μοντέλο και στο Μεξικό αναιρώντας την αρχική πρόθεση να διαθέτει τη Σειρά 1 sedan αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Οι νέες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες που προέκυψαν από τις πρόσφατες δοκιμές του μοντέλου, αναζωπυρώνουν τη φήμη που θέλει την παρουσίαση του μοντέλου και σε άλλες αγορές.

Advertisement
Advertisement

BMW 1 Series Sedan boi 530

Τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν αν και οι νέες φωτογραφίες μπορεί και να καταδεικνύουν την έκδοση του μοντέλου με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Θυμίζουμε πως για τη BMW η διάθεση της sedan Σειράς 1 δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο εμπορικό ενδιαφέρον, μια και το μοντέλο έρχεται τιμολογιακά αρκετά κοντά στην αμέσως μεγαλύτερη πρόταση –και απόλυτο best seller της μάρκας- Σειρά 3, με τα περιθώρια κερδοφορίας να είναι σημαντικά καλύτερα στο μεγαλύτερο μοντέλο.

BMW 1 Series Sedan boi 640