Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW Motorrad και Rever: Κάθε βόλτα και καλύτερη

Ελλάδα 14:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Motorrad και Rever: Κάθε βόλτα και καλύτερη

NEWSMOTO

BMW Motorrad και Rever: Κάθε βόλτα και καλύτερη

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad και η Rever έφτασαν το ένα εκατομμύριο χρήστες κάνοντας το ταξίδι με μοτοσυκλέτα μία “δικτυωμένη” εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Ήταν το καλοκαίρι του 2016, όταν η BMW συνήψε στρατηγική συνεργασία με την τεχνολογική start-up Rever, μιας εταιρείας που εδρεύει στο Eagle του Colorado και ιδρύθηκε το 2015. Σκοπός; Η δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας αναβατών μέσω μιας νέας υπηρεσίας: Η αντίστοιχη εφαρμογή θα ερχόταν για να προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού συναρπαστικών διαδρομών, συμμετοχής σε ομαδικές αποδράσεις με μοτοσυκλέτα παρέα με άλλους αναβάτες αλλά και διαμοιρασμού εμπειριών.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια αργότερα, η αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα αναβατών σε όλο τον κόσμο και έχει ξεπεράσει το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου χρηστών σε όλο τον κόσμο. Έχουν καταγραφεί πάνω από 1,2 εκατομμύρια ταξίδια και συνολική απόσταση σχεδόν 200 εκατομμυρίων χιλιομέτρων, από 50.000 μοτοσικλέτες BMW που διένυσαν το 18% των διαδρομών. Με τον ραγδαία αυξανόμενο αριθμό χρηστών, η εφαρμογή της Rever βελτιστοποιείται συνεχώς, νέες λειτουργίες προστίθενται και εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο. Με λίγα λόγια: Η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας γίνεται όλο και περισσότερο μία δικτυωμένη εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Πέραν της Εφαρμογής Συνδεσιμότητας (Connectivity App) της BMW, το Rever App προσφέρει επίσης στους κατόχους παλαιότερων μοντέλων και σε ομάδες αναβατών με διαφορετικές μοτοσυκλέτες μία ψηφιακά αναβαθμισμένη εμπειρία οδήγησης. Έτσι, οι αναβάτες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μετατρέπουν τη βόλτα σε ομαδική εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν ή να πλαισιώνουν κοινότητες για να συμμετέχουν σε ταξίδια ή να εντοπίζουν τους φίλους τους στο χάρτη.

Advertisement

Επιπλέον, η Rever διαθέτει καινοτομίες όπως “animated 3D απεικόνιση και εξερεύνηση” για 3D επισκόπηση των διαδρομών που διανύουν. Οι συνδρομητές της απολαμβάνουν πρόσθετα προνόμια όπως αποκλειστική πρόσβαση στους χάρτες Butler Maps, προτάσεις διαδρομών, εξατομικευμένες ειδοποιήσεις ασφάλειας και άλλα. Πρόσφατα, έγινε άνοιγμα και στους οδηγούς αυτοκινήτων που τους αρέσουν οι διαδρομές με πολλές στροφές.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Rever πατώντας εδώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ducati Hypermotard 950 RVE: Ένα βραβευμένο concept στην παραγωγή

Advertisement

Kymco DT X360: Λέγε με Crossover

Honda SH350i MY2021: Η εξέλιξη βελτιώνει το είδος