Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Η νέα M3 θα λανσαριστεί και σε Touring αμάξωμα

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW: Η νέα M3 θα λανσαριστεί και σε Touring αμάξωμα

ΝΕΑ

BMW: Η νέα M3 θα λανσαριστεί και σε Touring αμάξωμα

ΝΕΑ

Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν πως η γκάμα της νέας M3 θα πλαισιωθεί και από μια πιο πρακτική έκδοση με station wagon αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Για τον επόμενο μήνα είναι η προγραμματισμένη η επίσημη αποκάλυψη των νέων M3 & M4, με τις οποίες η BMW θα λανσάρει μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση. Κύριο χαρακτηριστικό εδώ η νέα μεγάλη εμπρόσθια γρίλια που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια μεταξύ των πιστών πελατών της βαυαρικής φίρμας.

Στα πλάνα των ανθρώπων της εταιρείας περιλαμβάνεται η M4 Convertible, που θα δούμε ένα χρόνο αργότερα και-σχεδόν- ταυτόχρονα θα γίνει το λανσάρισμα της Touring έκδοσης για όσους θέλουν να συνδυάσουν την πρακτικότητα με τις κορυφαίες επιδόσεις.

Έτσι, με αυτή τη station wagon version, η BMW θα τοποθετήσει το μοντέλο απέναντι στα Audi RS 4 Avant & Mercedes-AMG C 63 Estate που διαθέτουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

H Touring έκδοση θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με τις M3 & M4 και έτσι αναμένουμε κορυφαίες επιδόσεις κάτω απ΄όλες τις συνθήκες. Θυμίζουμε πως τα επερχόμενα ισχυρά μοντέλα της BMW θα χρησιμοποιούν τον 3λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα που βρίσκουμε στις X3 M και X4 M, ενώ θα υπάρχουν δύο εκδόσεις με 480 και 510 ίππους στην έκδοση Competition.

Στη βασική έκδοση των Μ3 & Μ4 η κίνηση θα μεταφέρεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα, όμως, η ισχυρότερη έκδοση Competition θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής και τετρακίνησης xDrive.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Φέρτε πίσω το αυτοκίνητο και περάστε από το ταμείο!

Από τα… σαπάκια στράφηκαν στα «ρημάδια» μεταχειρισμένα

Advertisement

Έτσι θα αποζημιωθείτε αν πάθετε ζημιά από λακκούβα