Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως σας φαίνονται αυτές οι BMW M3 Touring και Μ4 Shooting Brake;

Ελλάδα 23:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως σας φαίνονται αυτές οι BMW M3 Touring και Μ4 Shooting Brake;

ΝΕΑ

Πως σας φαίνονται αυτές οι BMW M3 Touring και Μ4 Shooting Brake;

ΝΕΑ

Δεν πρόκειται για κάποια επίσημη πρόταση της BMW αλλά για δύο ψηφιακές δημιουργίες οι οποίες δίνουν τροφή για σκέψη σχετικά με τις διαφορετικές εκδοχές που θα μπορούσαν να έχουν οι κορυφαίες Μ3 και Μ4.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής η BMW δεν έχει πειραματιστεί με την επέκταση της γκάμας Μ σε διαφορετικές εκδοχές αμαξώματος πέραν των κουπέ και των κλασσικών τετράθυρων μπερλίνων για την Σειρά 3 και 4. Ωστόσο έχει ανακοινώσει πως σύντομα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια M3 Touring με αμάξωμα station wagon, χωρίς πάντως να έχει δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με την αισθητική του αυτοκινήτου.

Κάτι τέτοιο επιχειρεί να κάνει η ψηφιακή απεικόνιση ενός κινέζου δημιουργού που υπογράφει ως Sugar Design και ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα την πρότασή του σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι η Μ3 Touring αλλά και μια Μ4 Shooting Brake. Φυσικά βάση για τα δύο ψηφιακά μοντέλα έχουν αποτελέσει οι γνωστές μας Μ3 και Μ4 από τις οποίες είναι δανεισμένο ουσιαστικά το εμπρός μισό με την χαρακτηριστική πλέον μάσκα της BMW.

bmw m4 shooting brake rendering

Advertisement
Advertisement

Η M3 Touring συνδυάζει στοιχεία που συναντάμε στην απλή 3αρα Touring – όπως το σχετικά χαμηλό τελείωμα της οροφής – με λεπτομέρειες που είναι χαρακτηριστικές των μοντέλων Μ με κυριότερες τα φουσκωμένα φτερά και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης που τονίζουν το δυναμικό ύφος.

Στην περίπτωση της Μ4 Shooting Brake η έμπνευση προφανώς πρέπει να ήρθε από την αντισυμβατική Ζ3 Μ Coupe που ίσως να μην αποτέλεσε εμπορική επιτυχία αλλά σίγουρα έχει παραμείνει ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχεδιαστικά μοντέλα της BMW. Είναι παραπάνω από απίθανο να δούμε μια τέτοια ιδέα να υλοποιείται όμως η αλήθεια είναι πως η ψηφιακή M4 Shooting Brake του Sugar Design είναι άρτια εκτελεσμένη με άκρως ελκυστικό και δυναμικό ύφος που σίγουρα θα μπορούσε να σταθεί στη γκάμα των μοντέλων Μ.

bmw m4 shooting brake rendering

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα γίνει η BMW M5 η πρώτη τετράθυρη CSL;
Με πωρωτικούς ήχους οι ηλεκτρικές BMW Μ
Μέσα στο 2022 οι πρώτες υδρογονοκίνητες BMW X5