Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: 50 χρόνια M GmbH το 2022

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW: 50 χρόνια M GmbH το 2022

ΝΕΑ

BMW: 50 χρόνια M GmbH το 2022

ΝΕΑ

Οι Βαυαροί φαίνεται πως ετοιμάζουν κάποια καλά νέα για τους φίλους της μάρκας, μια και έχουν κατοχυρώσει το λεκτικό «50 Years of BMW M» με τα χρώματα του M Division για ορισμένες ειδικές εκδόσεις που αναμένεται να παρουσιαστούν.

Advertisement
Advertisement

Για τα γενέθλια του M GmbH θα μπορούσαν να υπάρχουν μοντέλα περιορισμένης έκδοσης με ειδικό εξοπλισμό και ειδικά πακέτα απόδοσης με τη σήμανση «50 years of BMW M».

Μαζί με το λεκτικό σήμα «50 years of BMW M», η BMW έχει παρουσιάσει ένα πολύ ειδικό λογότυπο και το έχει επίσης καταχωρίσει στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Το γνωστό λογότυπο BMW περιβάλλεται από τα χρώματα του M Division σε ημικύκλιο, αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το αν θα χρησιμοποιηθεί στα ειδικά επετειακά μοντέλα ή θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην επικοινωνία της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, η BMW έχει καταχωρίσει τα δύο λεκτικά σήματα «Evo Sport» και «Evo Track» στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Από τη μια το «Evo Track» είναι καινούργιο αλλά από την άλλη, το «Evo Sport» ξυπνάει αναμνήσεις από τη Μ3 της γενιάς Ε30. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ετοιμάζει η BMW για τους φανατικούς φίλους της οδήγησης αλλά και των «Μ» εκδόσεων των μοντέλων της, που σήμερα περνούν μια φάση δεύτερης νεότητας έχοντας όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από αυτοκίνητα του είδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό Amazon Alexa
Το ηλεκτρικό Audi RS e-tron GT κοντράρει την BMW M5 CS (video)
Το BMW M Division θέλει δικό του sports car

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement