Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα και η Tesla πληρώνει το πρώην Twitter, νυν X

Ελλάδα 6:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα και η Tesla πληρώνει το πρώην Twitter, νυν X

ΝΕΑ

Ακόμα και η Tesla πληρώνει το πρώην Twitter, νυν X

ΝΕΑ

Ακόμα και η Tesla του Ίλον Μάσκ πληρώνει για να έχει παρουσία στο X (πρώην Twitter).

Advertisement
Advertisement

Από τότε που ο Ίλον Μασκ πήρε στα χέρια του το πρώην Twitter τα πράγματα έχουν πάρει μια μάλλον περίεργη τροπή για τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Μασκ με το καλημέρα απέλυσε το 80% των υπαλλήλων, μείωσε στο ελάχιστο τα γραφεία της εταιρείας, διόρησε Εκτελεστικό Διευθυντή και γενικά προχώρησε σε απίστευτε περικοπές.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά αποφάσισε να εγκαταλείψει το όνομα Twitter και το μετέτρεψε σε X. Ο Μασκ πάντως έχει θέσει υψηλούς στόχους για το X και σε πρόσφατες δηλώσεις του ανάφερε ότι θέλει να κάνει το X το «Weibo της Δύσης». Θυμίζουμε ότι το Weibo είναι μια τεράστια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα που περιλαμβάνει τα πάντα.

Advertisement
Advertisement

Στο πλευρό των πλάνων του Μασκ βρίσκεται πάντως η Tesla η οποία φυσικά και ανήκει στο ίδιο. Η Tesla έχει 16 συνολικά λογαριασμούς στο X και μάλιστα πληρώνουν όλοι μηνιαία συνδρομή για να είναι ενεργοί. Ο κεντρικός λογαριασμός της Tesla στο X ο οποίος έχει σχεδόν 21 εκατομμύρια φίλους, κοστίζει περίπου 940 ευρώ το μήνα.

Οι υπόλοιποι δεκαπέντε λογαριασμοί επίσης πληρώνουν συνδρομή η οποία είναι περίπου 50 ευρώ το μήνα. Αν λοιπόν τα βάλουμε όλα μαζί θα καταλήξουμε στο ότι συνολικά η Tesla πληρώνει σχεδόν 1.700 ευρώ το μήνα στο Twitter και σχεδόν 20.000 ευρώ το χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Tesla στηρίζει έμπρακτα την οικονομική πολιτική του νέου Twitter.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αν θέλεις τιμόνι yoke στο Tesla σου θα πρέπει να πληρώσεις
Καινούργιο Tesla Model Y κάτω από 20.000 ευρω
Απίστευτο: Δείτε πόσα πλήρωσε για τη συντήρηση του Tesla του