Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley Continental GT: Τριπλή βράβευση

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley Continental GT: Τριπλή βράβευση

ΝΕΑ

Bentley Continental GT: Τριπλή βράβευση

ΝΕΑ

Η Continental GT Speed είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022» της Robb Report στις Η.Π.Α., η Continental GT V8 κερδίζει το βραβείο για το «Καλύτερο High-End Coupe» στα βραβεία του περιοδικού «WhatCar?» στην Αγγλία και διακρίνεται στα «Best Cars» του Auto Motor und Sport στη Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά έχουν παραχθεί 85.000 Continental GT από το 2004, ενώ μπορείτε να επιλέξετε 56 δισεκατομμύρια οι πιθανές διαμορφώσεις του Grand Tourer, ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

 

Η Continental GT, το grand tourer της Bentley που στην κυριολεξία καθορίζει την κατηγορία του, ξεκίνησε το 2022 κερδίζοντας τρία σημαντικά βραβεία, μεταξύ των οποίων «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και «Καλύτερο Αυτοκίνητο», σε τρεις μεγάλες αγορές.

Advertisement
Advertisement

Το δίκτυο μέσων «Robb Report» στις Η.Π.Α. απένειμε στην Continental GT τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022», με το μοντέλο να κατακτά το βραβείο για τρίτη φορά από την εισαγωγή του στη χώρα, το 2004. Τα 178 μέλη της κριτικής επιτροπής, συντάκτες και αναγνώστες του Robb Report, αξιολόγησαν τα υποψήφια αυτοκίνητα σε πέντε κατηγορίες – εμφάνιση, απόδοση, πολυτέλεια και άνεση, χρηστικότητα και ειδικά κριτήρια σε περίπτωση ισοψηφίας, όπως το «wow-factor» (πόσο εντυπωσιακό είναι) και η συλλεκτική αξία.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με μία διήμερη δοκιμή, στη Νάπα της Καλιφόρνια και στη Μπόκα Ράτον της Φλόριντα, στο τέλος της οποίας η Bentley Continental GT Speed έφτασε στην κορυφή ανάμεσα σε δέκα συνυποψήφια μοντέλα, κερδίζοντας τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022.

Advertisement

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Continental GT V8 αναδείχθηκε το «Καλύτερο High-End Coupé» στα βραβεία του περιοδικού «WhatCar?» για το αυτοκίνητο της χρονιάς. Στη Γερμανία, η Continental GT κέρδισε την πολυτελή κατηγορία στα βραβεία «Best Cars» του περιοδικού «Auto Motor und Sport». Πάνω από 100.000 αναγνώστες ψήφισαν σε 12 διαφορετικές κατηγορίες επιλέγοντας από συνολικά 386 μοντέλα, για να αναδείξουν τον τελικό νικητή.

Advertisement

Η τρίτη γενιά της Continental GT αντιπροσωπεύει την επιτομή του βραβευμένου σχεδιασμού και της μηχανικής καινοτομίας των κουπέ μοντέλων της Bentley. Αβίαστα κομψή και με μυώδεις, γλυπτές γραμμές, η Continental GT είναι ένα μοντέλο που αβίαστα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Με επιλογή από ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες, μία από τις πιο εκτεταμένες χρωματικές παλέτες στον κόσμο και με σχεδόν απεριόριστες επιλογές συνδυασμών του εσωτερικού χώρου, οι μοναδικές διαμορφώσεις του μοντέλου φτάνουν συνολικά τις 56 δισεκατομμύρια.

Advertisement

Αν προστεθούν σε αυτές και οι ιδιαίτερες υπηρεσίες της Bentley Mulliner – του εσωτερικού τμήματος της Bentley για εξεζητημένες παραγγελίες – ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία του πελάτη. Η κατοχή μιας Continental GT εγγυάται τόσο την απόλυτη εξατομίκευση όσο και την αποκλειστικότητα, παρόλο που επί της ουσίας από το 2004 έχουν κυκλοφορήσει 85.000 Bentley Continental GT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Continental GT Ηybrid: Tο νέο plug-in υβριδικό «χτύπημα» της Bentley
H πρώτη ηλεκτρική Bentley θα διαδεχθεί τη Mulsanne
Η νέα Continental GT Speed είναι η πιο οδηγοκεντρική Bentley όλων των εποχών