Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley Continental GT: Άγγελος ή δαίμονας; (video)

Ελλάδα 11:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley Continental GT: Άγγελος ή δαίμονας; (video)

ΝΕΑ

Bentley Continental GT: Άγγελος ή δαίμονας; (video)

ΝΕΑ

Η δύση του ηλίου σηματοδοτεί την αφύπνιση των άγριων ενστίκτων της Bentley Continental GT.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί ένα αυτοκίνητο να έχει δύο ζωές; Να σε… γαληνεύει με την κομψότητά του και ταυτόχρονα να ξυπνάει τα άγρια ένστικτά σου; Να… σπαζοκεφαλιάσεις στην προσπάθεια να καταλάβεις αν πρόκειται για άγγελο ή αν συνιστά έναν δαίμονα.

Η παράθεση δύο διαφορετικών επιλογών σε κάθε ένα από τα παραπάνω ερωτήματα δεν έχει διαζευκτικό χαρακτήρα. Διότι, όπως συμπεραίνουμε από το βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Bentley, κάθε απάντηση κρίνεται εύστοχη.

Όταν η Continental GT κινείται στα στενά του Λονδίνου, μετά τη δύση του ηλίου, ενδύεται με τον σκοτεινό της μανδύα, επιδεικνύοντας σε όσους τη συναντήσουν την άγρια φύση της.

Advertisement
Advertisement

Όταν, όμως, το φεγγάρι δίνει τη θέση του στις ηλιαχτίδες, τότε αποκτά… μια χρυσαφένια όψη και απαλλάσσεται από το περιττό βάρος της οροφής.

H Bentley Continental GT διατίθεται τόσο με V8 μοτέρ όσο και σε 12κύλινδρο σε διάταξη W.

Advertisement

Στην πρώτη περίπτωση ο κινητήρας των 4.0 λιτρων ενσωματώνει διπλό στροβιλοσυμπιεστή διπλής κύλισης, με την ισχύ να αποτυπώνεται σε 550 ps.  H επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα από στάση δεν απαιτεί περισσότερα από 3,9 sec, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα (318 χλμ./ώρα).

Όσοι δεν ικανοποιούνται από τα παραπάνω νούμερα, τότε υπάρχει η επιλογή του W12 μοτέρ των 6,0 λίτρων ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.  Το «θηρίο» της Bentley αποδίδει 635 ίππους, 900 Nm ροπής, η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 3,6 sec, ενώ η μέγιστη ταχύτητα αντιστοιχεί σε 333 χλμ./ώρα.

Advertisement

Απολαύστε τα… δύο πρόσωπα της Bentley Continental GT στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ηλεκτρική γκάμα έως το 2030 για την Bentley

Νέα Bentley Flying Spur με V8 κινητήρα και έμφαση στην οδηγική απόλαυση

Επιστροφή στην κερδοφορία για τον Όμιλο VW